ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ
ΔΗΜΩΝ «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ»

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ!

Φίλοι και φίλες!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη λειτουργίας των τμημάτων του Συλλόγου μας, παλαιών και νέων, για τη τρέχουσα χρονιά!

Η αρχή γίνεται με την έναρξη του χορευτικού μας την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2020!

Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε πιστεύουμε ότι οι δημιουργικές σωματικές – πνευματικές δράσεις, μέσα σε ασφαλή πλαίσια είναι η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ για τη διατήρηση της υγείας μας σε όλα τα επίπεδα!

Ευχόμαστε σε όλους/ες καλή χρονιά υγεία και προκοπή.

Σας προσκαλούμε για τις εγγραφές στο χορευτικό, οι οποίες ήδη άρχισαν, με την υπενθύμιση ότι τηρείται αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο!
 

Προβλήθηκε 130 φορές

Η ιστορία πίσω από το ''Να μ’αγαπάς'' - Το τραγούδι της ημέρας (22.10.2020)

Είναι από τα πιο μελωδικά, ταξιδιάρικα, συναισθηματικά και ερωτικά τραγούδια που ακούσαμε μέχρι και σήμερα. Όταν το ακούμε στο ραδιόφωνο νιώθουμε να παγώνει ο χρόνος και να φεύγει το μυαλό μας σε όμορφες καταστάσεις

Στη Δήμητρα Βλαγκοπούλου το θεατρικό βραβείο Μελίνα Μερκούρη

Η ηθοποιός βραβεύτηκε για την ερμηνεία της στην παράσταση «Η τραγική ιστορία του Άμλετ, ενός πρίγκιπα της Δανίας» του Σαίξπηρ που παρουσιάστηκε στο Θέατρο του Νέου Κόσμου σε διασκευή- σκηνοθεσία Έκτορα Λυγίζου.

Σταμάτησαν την προβολή της ταινίας του Μάρκου Σεφερλή - Ασφαλιστικά μέτρα για τη «Χαλβάη 5-0»

Πριν από ημέρες η ταινία «ανέβηκε» σε συνδρομητική πλατφόρμα δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον ήθελε να πλήρωνε και να την κατεβάσει για να την δει. Ξαφνικά όμως… χάθηκε από τη βιντεοθήκη τους προκαλώντας ερωτηματικά για το τι ακριβώς συνέβη.

''Λίγο λίγο θα με συνηθίσεις'' - Η τραγική ιστορία πίσω από ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Καλδάρα (20.10.2020)

Είναι η εποχή που ο Απόστολος Καλδάρας δημιουργεί τη μία επιτυχία μετά την άλλη. Μια σοβαρή ασθένεια που ταλαιπωρούσε την κόρη του (αργότερα αυτή η αρρώστια θα της στερήσει τη ζωή), ωστόσο, δεν αφήνει τον συνθέτη να «καθαρίσει» το μυαλό του.