Τροχαίο ατύχημα με αυτοκίνητο να «εισβάλει» σε καφετέρια στον παράδρομο της λεωφόρο Συγγρού δίπλα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 5:30 τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνήτο που οδηγούσε μια γυναίκα και ήταν στο ρεύμα καθόδου της Συγγρού έστριψε για να μπει στον παράδρομο αλλά, κάτω από άγνωστες συνθήκες, πρόσεκρουσε στην εισοδο μιας καφετέριας.
Παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη καφετέρια λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, την ώρα της «εισβολής» δεν υπήρχε κάποιος πελατής.
Το ίδιο τυχερή ήταν και η οδηγός του αυτοκινήτου η οποία δεν τραυματίστηκε.
Η καφετέρια ωστόσο υπέστη σημαντικές υλικές ζημιές.
Ο ανήλικος έναν μήνα πριν είχε συλληφθεί επειδή πάνω του είχε βρεθεί ένα μαχαίρι και πριν από έναν χρόνο είχε και πάλι συλληφθεί για κατοχή σιδερογροθιάς
Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.
Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια
Τρόμος το πρωί της Τετάρτης στο Παλαιό Φάληρο, όταν σχολικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα την ανατροπή του.