Σε απεργιακό κλοιό αναμένεται να βρεθεί η χώρα την Τετάρτη 13 Μαΐου 2026, καθώς η ΑΔΕΔΥ έχει προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία, με σημαντικές επιπτώσεις στη λειτουργία του Δημοσίου και ευρύτερων υπηρεσιών.
Σε απεργιακό κλοιό αναμένεται να βρεθεί η χώρα την Τετάρτη 13 Μαΐου 2026, καθώς η ΑΔΕΔΥ έχει προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία, με σημαντικές επιπτώσεις στη λειτουργία του Δημοσίου και ευρύτερων υπηρεσιών.
Σε περιβάλλον επίμονης ακρίβειας οι καταναλωτές περιορίζουν δαπάνες, αναβάλλουν αγορές και στρέφονται σε πιο οικονομικές επιλογές
Συγκροτήθηκε σήμερα, Τετάρτη 29 Απριλίου 2026, σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ, όπως αυτό προέκυψε από τις διαδικασίες του 40ού Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας, με την εκλογή του νέου Προεδρείου και τη διαμόρφωση της νέας σύνθεσης της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Δεν θα λειτουργήσουν από την έναρξη έως τη λήξη της κυκλοφορίας
Σήμερα, Δευτέρα 20 Απριλίου 2026 αργά το μεσημέρι, με αποφάσεις καρμπόν κρίθηκαν παράνομες, όλες οι κινητοποιήσεις για απεργία-αποχή που είχε αποφασίσει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για μια σειρά Ομοσπονδίες του Δημοσίου μεταξύ αυτών και η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Ποια ΑΦΜ προηγούνται και οδηγίες για τα voucher
Μια μεγάλη νίκη πέτυχε συνολικά ο κλάδος των ηθοποιών μετά το ελπιδοφόρο αποτέλεσμα των εκλογών του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.
Τις ημερομηνίες που πληρώνονται οι συντάξεις του Μαΐου 2026 ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ.
Ποιες ώρες θα λειτουργεί η αγορά μέχρι το Πάσχα
Λόγω Μεγάλης Παρασκευής και τη δεύτερης ημέρας του Πάσχα των Καθολικών / Διαμαρτυρόμενων
20% ακριβότερο το πασχαλινό τραπέζι...
Η ανακοίνωση του προέδρου του ΣΑΤΑ, Θύμιου Λυμπερόπουλου
Οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί της Αττικής αύριο το πρωί θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας και στη συνέχεια πορεία στη Βουλή
Αλλαγές επέφερε ο νέος νόμος Νόμος 5285/2026 – ΦΕΚ 33/Α/5-3-2026 για την ψήφο του απόδημου Ελληνισμού στις εκλογικές περιφέρειες Αττικής.
Ποιοι θα πληρώσουν φέτος περισσότερο ΕΝΦΙΑ. Για ποιους «κουρεύεται» ο φόρος. Οι δόσεις και οι εκπτώσεις.
Θλίψη στον χώρο της ελληνικής δημοσιογραφίας
Η νέα στρατηγική του Υπερταμείου: από διαχειριστής γίνεται επενδυτή. Κέρδη 1 δισ. ευρώ και μερίσματα 700 εκατ. ευρώ ο στόχος έως το 2027
Οι συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα για τη μνήμη των νεκρών - Αγρυπνία σήμερα το βράδυ στο ΑΠΘ - Αναλυτικός οδηγός
Καλεί όλους τους εργαζόμενους του δημοσίου να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη χώρα...
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































