Ασφαλιστικά και όχι μόνο

Απεργία ΓΣΕΕ: Χωρίς Μετρό την Τετάρτη

Συγκεκριμένα χειρόφρενο θα τραβήξει και το Μετρό καθώς το Δ.Σ του ΣΕΛΜΑ, σε συνεδρίαση του, αποφάσισε να μετέχει στην 24ωρη γενική απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ, για την Τετάρτη 17 Απριλίου και καλεί τα μέλη της στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 το πρωί.

Στάσεις εργασίας την Τετάρτη 17 Απριλίου στα λεωφορεία - Ποιες ώρες θα κυκλοφορούν κανονικά

Τα λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν από τις 09.00 έως τις 21.00, δηλαδή η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας

Νέα διάταξη σε νομοσχέδιο του υπ. Οικονομικών για ρευματοκλοπές: Διασταυρώσεις χιλιάδων ΑΦΜ με μετρητές από τον ΔΕΔΔΗΕ - Λίστα από ΑΑΔΕ για φυσικά και νομικά πρόσωπα

Σφίγγει περαιτέρω ο κλοιός για τις ρευματοκλοπές και τα κυκλώματα που αποκομίζουν απ’ αυτές κέρδη, καθώς το οπλοστάσιο του ΔΕΔΔΗΕ...

Πρόστιμο 35.000 ευρώ σε τεχνίτρια νυχιών στα Χανιά - Την πρόδωσαν οι διαφημίσεις της στα Social Media

Σύμφωνα με το zarpanews, ελεγκτές από το Ηράκλειο πήγαν την Παρασκευή στα Χανιά για να κάνουν έλεγχο για φοροδιαφυγή, σε ένα σπίτι μέσα στο οποίο μια γυναίκα έκανε περιποιήσεις νυχιών και μάλιστα διαφήμιζε τη δουλειά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου έβαζε αγγελίες για να βρει πελάτες.

Καθολικό Πάσχα: Ειδική αργία των τραπεζών - Τι θα συμβεί με όσες συναλλαγές γίνουν μετά τις 17:00 της Πέμπτης

Οι αλλαγές στις τραπεζικές συναλλαγές θα ισχύσουν από την Παρασκευή 29 Μαρτίου, Μεγάλη Παρασκευή των Καθολικών μέχρι και την Δευτέρα 1η Απριλίου που είναι η Δευτέρα του καθολικού Πάσχα.

Κυβέρνηση σε συμβασιούχους: Δεν είστε ''κανονικοί'' εργαζόμενοι - Ούτε συμβάσεις, ούτε αυξήσεις (έγγραφο)

«Γυρνάει» -για ακόμη μια φορά- το Κράτος την «πλάτη» στους συμβασιούχους, ιδίως σε όσους εργάζονται βάσει προσωρινής διαταγής, καθώς τους «κόβει» οποιαδήποτε ευελιξία σε ότι έχει να κάνει με τις συμβάσεις και τις αποδοχές τους.

Νέα οικονομική επιβάρυνση περιμένει όλους εκείνους που διατηρούν καταθετικούς λογαριασμούς σε τράπεζες.

Η επιβάρυνση θα αφορά μόνο στην τήρηση καταθετικών λογαριασμών που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πληρωμές, να έχουν χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, να μεταφέρουν κεφάλαια κ.ά.