Εντός των τειχών


ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΤΟΦΙΕΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΑΛΦΑ''

Πραγματοποιήθηκε κλήρωση από 3μελή επιτροπή, με συμμετοχή εκπροσώπου της Διοίκησης, του «ΙΕΚ ΑΛΦΑ» και υπαλλήλου του Δήμου, για τους τυχερούς που κερδίζουν τις δύο διετείς υποτροφίες, που το «ΙΕΚ ΑΛΦΑ» προσέφερε προς τον Δήμο μας, για έναν δημότη Ηλιούπολης και έναν δημοτικό υπάλληλο.

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και δράσεις από το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Ηλιούπολης

Από την Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ηλιούπολης ανακοινώθηκαν οι δράσεις του Παραρτήματος για το επόμενο διάστημα και απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στα μέλη του.

Πάλι στο ''περίμενε'' η Super League 2 -  Καμία απόφαση στη Ε.Ε. της Ε.Π.Ο.

Δεν συζητήθηκε ούτε το θέμα του Αγροτικού Αστέρα, ενώ δεν έπεσαν στο τραπέζι οι προσκλήσεις συμμετοχής σε Ηλιούπολη ή σε άλλη ομάδα για να καλυφθούν οι θέσεις εν όψει του νέου πρωταθλήματος.

Ξεκίνησε και ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες η τοποθέτηση των πρώτων δέκα γωνιών ανακύκλωσης τεσσάρων ρευμάτων στην πόλη μας.

Χωροθετήθηκαν μετά από εμπεριστατωμένη τεχνική εισήγηση της αρμόδιας Διεύθυνσης, με έγκριση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Προχωρούν οι μελέτες για τη Σήραγγα Ηλιούπολης - Ελεύθερη λεωφόρος η Βουλιαγμένης μέχρι το Ελληνικό

Όπως ανέφερε σε δημοσιογραφική συνάντηση την Τρίτη ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development, η εταιρεία έχει αναλάβει τις μελέτες ωρίμανσης για το έργο το οποίο αναθέτουσα αρχή είναι το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.