Εντός των τειχών


ΔΕΚΤΗ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΡΟΥΦ.

Δεκτή έγινε η ένσταση της Ηλιούπολης κατά του ΠΑΟ Ρουφ για αντικανονική συμμετοχή του Μάριου Μπιτσάνη στον αγώνα με τα Σούρμενα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχουν οι Erasitexnes365.

Ήττα για τους άνδρες του Γ.Σ.Η. (6η αγωνιστική της Α2 Ανδρών)

Ο Νηρέας Γέρακα πήρε ένα σπουδαίο "διπλό" στον εξ αναβολής αγώνα της 6ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, καθώς επιβλήθηκε με 9-8 τον ΓΣ Ηλιούπολης, στο κολυμβητήριο του Γέρακα, εκεί όπου ήταν, όμως, τυπικά φιλοξενούμενος.

Γ.Σ.Ηλιούπολης: ''Πρεμιέρα του Εφηβικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης''

Στις ράγες μπαίνει και το φετινό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Εφήβων (γενν. 2003) με τους αγώνες της Α' προκριματικής φάσης στους 11 Ομίλους της, το ερχόμενο τριήμερο (24-26/1).

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ''ΚΛΙΚ'' ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Από τον επόμενο μήνα οι Δημότες της πόλης θα αποκτούν ηλεκτρονικά, πιστοποιητικό γέννησης, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και βεβαίωση μη οφειλής ΤΑΠ, ενώ σταδιακά θα προστεθούν και τα υπόλοιπα πιστοποιητικά.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Προσκαλούμε τους υποψήφιους δικηγόρους συνολικά ένα (1) άτομο, που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της πρακτικής τους άσκησης, διάρκειας έξι (6) μηνών στην Νομική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης.

Φρικτό περιστατικό με αποκεφαλισμένο σκύλο στην Ηλιούπολη - Καταγγελία και έκκληση να βρεθεί ο δράστης

Μια καταγγελία που προκαλεί αποτροπιασμό και οργή βλέπει το φως της δημοσιότητας σήμερα καθώς στην Ηλιούπολη βρέθηκε κομμένο κεφάλι σκύλου ενώ αναφέρεται πως αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό.

ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΕΦΗΒΩΝ

Το τμήμα Σχεδιασμού Προγραμμάτων Κοινωνικής Πολιτικής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας-Υγείας-παιδείας & Εθελοντισμού του Δήμου μας, στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής, διοργανώνει Βιωματικά Σεμινάρια γονέων.

Αθλητικό Σωματείο Ηλιούπολης (Α.Σ.ΗΛ.) - Αγωνιστικό Πρόγραμμα

Η γυναικεία μας ομάδα, την Τετάρτη 22/01/2020 στις 21:30 για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Εθνικής Γυναικών υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα ΑΟ Αστέρας Νίκαιας στο Α’ Κλειστό Ηλιούπολης

KΑΤΑΘΕΣΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΡΟΥΦ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΑ

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΓΣ Ηλιούπολης ανακοινώνει την κατάθεση ένστασης σε βάρος του σωματείου ''ΠΑΟ Ρουφ'' για την αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Μάριου Μπιτσάνη στον πρόσφατο αγώνα απέναντι στα Σούρμενα.