Τοπικά


Η Κλήρωση του πρωταθλήματος Α2 Ανδρών υδατοσφαίρισης.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (17/10), στα γραφεία της ΚΟΕ, η κλήρωση του 33ου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών η έναρξη του οποίου έχει προγραμματισθεί στις 9 Δεκεμβρίου 2018

Και άλλο πλήγμα για τον παράταξη του Δημάρχου. Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Παναγιώτης Βιδάλης.

Ο Παναγιώτης Βιδάλης, Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Γραμματέας της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» (είχε προηγηθεί η παραίτηση του), στην συνάντηση που είχαμε και συζητώντας για τα τελευταία νέα που ταλανίζουν τον Δήμο και την παράταξη...

Συνάντηση Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ με στελέχη της Ένωσης Κεντρώων

Ο πολιτευτής Τάκης Διαμαντόπουλος και ο δημοσιογράφος Διονύσης Μποτώνης, υπεύθυνος στο γραφείο Τύπου του κόμματος, άκουσαν τον πρόεδρο μας και βεβαίωσαν για την στήριξη τους, σε θέματα τα οποία συζητήθηκαν.

Ποιές είναι οι έκνομες συμπεριφορές της Διοίκησης του Δήμου, κύριε Χατζηδάκη;

Με έκπληξη αναγνώσαμε την ανακοίνωση παραίτησης του Γ. Χατζηδάκη από την θέση του Αντιδημάρχου και από την ίδια του την παράταξη, όπου αφήνει σαφείς υπαινιγμούς για έκνομες συμπεριφορές της Διοίκησης του Δήμου Ηλιούπολης.

ΣΥΝΕΡΓΟΙ με την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. ''οι πρώτες αντιδράσεις από την παραίτηση του κ. Χατζηδάκη''

Επιχειρούμε έναν πρώτο σχολιασμό της ανακοίνωσης, η οποία συνοδεύει την παραίτηση του αντιδημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη. Ένα εγχείρημα το οποίο χρειάζεται γερά νεύρα και υπομονή, καθώς η ανακοίνωση προκαλεί οργή και θλίψη όσο αφορά την πολιτική ζωή της Ηλιούπολης.

Η επιστολή παραίτησης του κ. Γιώργου Χατζηδάκη

Σεβόμενος την εκδήλωση της περασμένης εβδομάδας κατά την οποία ο δήμαρχος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου δεν προχώρησα στην άμεση δημοσιοποίηση του κειμένου παραίτησης μου.