Εντός των τειχών


Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.

Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης: ''ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ''

Με αφορμή έγγραφο που εστάλει στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων από την Ά βάθμια και Β' βάθμια Σχολική Επιτροπή σχετικά με τα bazaar ενόψει των Πασχαλινών εορτών στις Σχολικές Μονάδες...

Νέες αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη

Aπό τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους τόσο οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών όσο και οι ιατροδικαστές, φαίνεται πως απομακρύνεται το σενάριο της ληστείας ή της παρουσίας τρίτου ατόμου μέσα στο σπίτι της μητέρας και του γιου της, στην οδό Θερμοπυλών, στην Ηλιούπολη.

Ηλιούπολη: Βρέθηκαν πυροβολημένοι μητέρα και γιος στο διαμέρισμά τους

Οι νεκροί στο διαμέρισμα στην Ηλιούπολη είναι μια γυναίκα γύρω στα 60 και ο γιος της περίπου 35 ετών, οι οποίοι βρέθηκαν να έχουν πυροβοληθεί, ενώ σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού βρέθηκε μια καραμπίνα

Δήμος Ηλιούπολης: 4 Απριλίου 2024 -  Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης σε συνεργασία με την κα Κλειώ Λουλακάκη, συνεργάτιδα του σε ζητήματα μέριμνας και προστασίας των Αδέσποτων ζώων, έχει προχωρήσει στην υλοποίηση ενός σημαντικού σχεδίου δράσης που περιλαμβάνει εκτεταμένες στειρώσεις αδέσποτων, φροντίδα, περισυλλογή ζώων που έχουν ανάγκη.

KΑΝΩ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΟΥ στο κανάλι YOUTUBE του Δήμου Ηλιούπολης, ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΕΝΕΡΓΑ

O Δήμος Ηλιούπολης ενθαρρύνει όλες τις διαδικασίες Συμμετοχικής Δημοκρατίας και σας προσκαλεί να εγγραφείτε στο κανάλι YOUTUBE του Δήμου Ηλιούπολης που αφορά τις διεξαγωγές των Δημοτικών Συμβουλίων της πόλης.