Το Ευρωπαικό δικαστήριο, στο προδικαστικό ερώτημα που τέθηκε από το ΣΤΕ στις 19/9/14, απάντησε ότι το Προεδρικό Διάταγμα για την προστασία του Υμηττού του 2011 (ΦΕΚ τ. Δ? αριθμ.
Το Ευρωπαικό δικαστήριο, στο προδικαστικό ερώτημα που τέθηκε από το ΣΤΕ στις 19/9/14, απάντησε ότι το Προεδρικό Διάταγμα για την προστασία του Υμηττού του 2011 (ΦΕΚ τ. Δ? αριθμ.
Συγκέντρωση στο Μουσείο Εθ. Αντίστασης με τον Γιάννη Θεωνά, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 11.
Ο Δήμος Ηλιούπολης, στα πλαίσια της Κοινωνικής του Πολιτικής, διοργανώνει, για έκτη συνεχή χρονιά, το θεσμό του ?Κοινωνικού Φροντιστηρίου? αξιολογώντας την μεγάλη συμμετοχή και την επιτυχία του προγράμματος. Τα τμήματά του απευθύνονται σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Γυμνασίου ? Λυκείου) που κατοικούν και φοιτούν στα σχολεία του Δήμου Ηλιούπολης, οι οικογένειες των οποίων δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις της ιδιωτικής φροντιστηριακής εκπαίδευσης και έχουν οικογενειακό εισόδημα κάτω των 13.
Αγαπητοί μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί της Ηλιούπολης Ξεκινάει μια νέα σχολική χρονιά, αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες, και απαιτήσεις. Ενας νέος κύκλος κατάκτησης της γνώσης για να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον.
Στο Δήμο Ηλιούπολης από το 2012 γίνονται δωρεάν μαθήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για δημότες ηλικίας 50 χρονών και πάνω. Τα μαθήματα γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο στο Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αγίου Κωνσταντίνου (Αγίου Κωνσταντίνου 7).
Eνημερωνουμε τους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ότι το ειδικό δρομολογιο για την μετάβαση και επιστροφή των μαθητών ξεκινάει την ΔΕΥΤΕΡΑ 14/09/2015 ΑΦΕΤΗΡΙΑ Από Αγ. Μαυρα έως αμαξοστάσιο Ελληνικού ΩΡΑ 7.
Πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι από την υπογραφή του τρίτου μνημονίου, η κυβέρνηση Τσίπρα παραιτήθηκε και προκηρύχτηκαν εκλογές για τις 20 Σεπτεμβρίου.
Μεγάλα και σημαντικά έργα πνοής που απλώνονται σε όλη την πόλη, δρομολόγησε στην τελευταία του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης. Συγκεκριμένα περιέλαβε στον Προϋπολογισμό του Δήμου και στο Τεχνικό Πρόγραμμα όπου και ενέκρινε την μελέτη για το μεγάλο έργο ύψους 2.
Την Δευτέρα 7Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα ιαματικά μπάνια στη Λίμνη Βουλιαγμένης.
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας..
Ο εορτασμός της Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη βρήκε φέτος τους ενορίτες σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία. Κοντά στην παρατεταμένη οικονομική κρίση, που παρέλυσε τους Αθηναίους, οι φωτιές που σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Υμηττού έβγαλαν πολλούς Ηλιουπολίτες από τα σπίτια τους ν' αγωνιούν και να συμπαρίστανται στις δύσκολες προσπάθειες κατάσβεσης.
Ο «Πολιτιστικός-Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.
Μπράβο στα παιδιά μας. Οι επιτυχόντες απο το 5ο Γ.
Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 31 Αυγούστου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:30 στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σ. Βενιζέλου 114), με θέματα: 1.
Μπράβο στα παιδιά μας..
Τα αποτελέσματα βγήκαν. Η πρωτιά ήρθε στην Ηλιούπολη και στο 3ο Γ.
Στο πλαίσιο της διαδικασίας έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για την υλοποίηση του έργου ?Μελέτη οριοθέτησης και Ανάπλαση Ρέματος Πικροδάφνης από Λ. Βουλιαγμένης έως εκβολή?, δημοσιεύεται η πρόταση για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και τη Μελέτη Οριοθέτησης του Ρέματος της Πικροδάφνης, η οποία έχει συνταχθεί υπό την επίβλεψη της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής.
Λίγες μέρες μετά την μεγάλη πυρκαγιά της 17ης Ιουλίου στον Υμηττό από τον Καρέα μέχρι την Αργυρούπολη, όπου κάηκαν 7.500 περίπου δασικά στρέμματα, διαβάσαμε μια ανακοίνωση του Δήμου Ηλιούπολης όπου, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να καταπατήσει σπιθαμή γης από τον Υμηττό?».
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































