Στα πέριξ


Δήμος Βύρωνα: Βανδαλισμοί στο Άλσος της Αγίας Τριάδας.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης (31/3) άγνωστοι εισέβαλαν στο χώρο του Άλσους της Αγίας Τριάδας, που έχει σφραγιστεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές σε εγκαταστάσεις του πάρκου.

Άλιμος: Ληστές διέρρηξαν επιχείρηση και έφυγαν με λεία αξίας 200.000 ευρώ

Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, δράστες κατάφεραν να παραβιάσουν βαριά μεταλλική πόρτα εταιρείας μηχανών για σκάφη στην περιοχή του Αλίμου και να αρπάξουν μηχανές, των οποίων η αξία τους ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης : Δεν ανακυκλώνουμε τον κορονοϊό

O Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κρητικός ενημερώνει τους πολίτες για τη διαχείριση των οικιακών απορριμμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Αποβλήτων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού...

Ελληνικό: Το ΚΑΣ άναψε «πράσινο φως» για την κατεδάφιση αυθαίρετων

Με ομόφωνη απόφασή του σήμερα, ενέκρινε την κατεδάφιση αυθαίρετων κτισμάτων στην περιοχή του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό, όπως είπε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Βύρωνας :Νεκρή βρέθηκε στο διαμέρισμά της 75χρονη

Ένοικοι της πολυκατοικίας κάλεσαν την αστυνομία για έντονη δυσοσμία που προέρχονταν από συγκεκριμένο διαμέρισμα και μετά από προσπάθειες της ιδιοκτήτριας του σπιτιού να την βρει τις τελευταίες 3 ημέρες

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ: ''Να ανασταλεί τώρα η λειτουργία των Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης!''

Ζητούν με ανακοινώσεις τους οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών ΠΕ Βύρωνα - Καισαριανής - Παγκρατίου «Ρόζα Ιμβριώτη» και Ηλιούπολης «Μ. Παπαμαύρος» εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην απόφαση για μη αναστολή της λειτουργίας των ΚΕΣΥ.