Η κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα 24 νέους Γενικούς Γραμματείς οι οποίοι θα αναλάβουν και αυτοί άμεσα τα καθήκοντά τους, προκειμένου, από κοινού με τους νέους Υπουργούς και Υφυπουργούς, να κάνουν πράξη το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της Κυβέρνησης.
Η κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα 24 νέους Γενικούς Γραμματείς οι οποίοι θα αναλάβουν και αυτοί άμεσα τα καθήκοντά τους, προκειμένου, από κοινού με τους νέους Υπουργούς και Υφυπουργούς, να κάνουν πράξη το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της Κυβέρνησης.
Τυλιγμένος με πετονιά και λάστιχα ποτίσματος πάνω σε βράχο, εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή του όρμου της Βουλιαγμένης, ένας άνδρας, ηλικίας 38 ετών
Με δύο αποφάσεις της η Ολομέλεια του ΣτΕ υπό την προεδρία της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου αίρει εμπόδια που είχαν εγερθεί στην επένδυση του Ελληνικού.
«Γροθιά» στο στομάχι το κείμενο του «Πολύχρωμου Σχολείου» για τον 15χρονος μαθητή που έβαλε τέλος στη ζωή του μετά από άγριο μπούλινγκ πέντε συμμαθητών του επειδή ήταν γκέι.
Στο βίντεο, διάρκειας 46 δευτερολέπτων, που παρουσιάζει αποκλειστικά το protothema.gr, φαίνονται καθαρά οι δύο δράστες που επιβαίνουν σε δίκυκλο
Την προανάκριση για τον εμπρησμό από πρόθεση στην υπό ανέγερση κάβα ποτών ανέλαβε η ΕΛ.ΑΣ
Ενημέρωση από Πυροσβεστική Υπηρεσία
Με 1 ευρώ ο τυχερός ''άτυχος'', πήρε 81.000 ευρώ περίπου.
Ενημέρωση από Πυροσβεστική Υπηρεσία
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί στην Καλοκαιρινή Γιορτή για τα παιδιά στο Πάρκο Φλοίσβου, από τις 12 έως τις 14 Ιουλίου και ώρες 18:00 – 23:00 με την υποστήριξη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και ελεύθερη είσοδο.
Διακόπτονται σήμερα το βράδυ τα δρομολόγια του τραμ, από τις 23:00 έως τη λήξη λειτουργίας, στο τμήμα από την πλατεία Βεργωτή στη Γλυφάδα έως τον τερματικό σταθμό «Βούλα», λόγω εργασιών της ΕΥΔΑΠ στο τοπικό δίκτυο ύδρευσης.
Ενημέρωση από ΕΥΔΑΠ
Κατασχέθηκαν -4- κιλά και -51,4 - γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και -76,5- γραμμάρια κοκαΐνης
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, καθώς δέχτηκε επίθεση από αγνώστους στην Καλλιθέα. Τον έχουν χτυπήσει στο πρόσωπο.
Το χαμένο έδαφος κερδίζουν τα ακίνητα της Αθηναϊκής Ριβιέρας κυρίως εξαιτίας του μεγάλου ενδιαφέροντος από ξένους αγοραστές, στο πλαίσιο του προγράμματος «Χρυσή Βίζα», με τις τιμές να αυξάνονται σημαντικά, γύρω στο 10% - 15% την τελευταία διετία.
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































