Οι εγγραφές των παιδιών των δικαιούχων του προγράμματος ΕΣΠΑ στους παιδικούς σταθμούς (Δήμος Αλίμου - Δήμος Γλυφάδας)

Στα πέριξ 24 Ιουλίου 2019

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Γλυφάδα, 24 Ιουλίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Γλυφάδας μέσω ΕΣΠΑ για τη σχολική χρονιά 2019-2020

Μετά την ανάρτηση των οριστικών πινάκων δικαιούχων/μη δικαιούχων αξίας τοποθέτησης (voucher) της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ για τη σχολική χρονιά 2019-2020, ο Δήμος Γλυφάδας ενημερώνει τους δικαιούχους ότι οι αιτήσεις, με την κατάθεση των σχετικών voucher, για τους δημοτικούς βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς Γλυφάδας θα πραγματοποιούνται από σήμερα, Τετάρτη, 24 Ιουλίου μέχρι και την Τετάρτη, 31 Ιουλίου στο ΚΑΠΠΑ (Τσιτσάνη & Καραϊσκάκη), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η τελική ανακοίνωση για τις εγγραφές στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Γλυφάδας θα γίνει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 9 Αυγούστου.

www.glyfada.gr

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ

Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Αλίμου θα δέχονται δικαιούχους του προγράμματος ΕΣΠΑ για εγγραφές των παιδιών τους για το σχολικό έτος 2019 – 2020, από τις 23 Ιουλίου 2019 έως και 2 Αυγούστου 2019, και από ώρα 8 π.μ. έως 2 μ.μ., στο κτήριο του Παιδικού Σταθμού Θουκυδίδου 73. Πληροφορίες: 210. 9836648.

www.alimos.gov.gr 

Προβλήθηκε 709 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.