Ενημέρωση από ΔΕΔΔΗΕ
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών (3) αλλοδαπών, μελών εγκληματικής ομάδας που διέπρατταν ληστείες και διαρρήξεις σε οικίες στα νότια προάστια και εξαρθρώθηκε την 21-9-2018 από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Με το πρόσχημα της πώλησης χριστιανικών εικόνων.
Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, η οποία δημοσιεύτηκε στα μέσα Σεπτέμβρη (ΦΕΚ Βʼ 2317/19-09-18) και κατʼ επιταγή των μνημονιακών της δεσμεύσεων, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχώρησε στην εκχώρηση στην ΕΕΣΠ (το γνωστό Υπερταμείο – πρώην ΤΑΙΠΕΔ) ακόμη 10.199 ακινήτων του Δημοσίου συνολικής έκτασης 511.357,451τμ.
Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας (01.10.2018), από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Φλοίσβου, στη θαλάσσια περιοχή κοντά στη μαρίνα Σ.Ε.Φ.
Την Δήμαρχο Δήμου Αγίου Δημητρίου, κ. Μαρία Ανδρούτσου επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, κ. Γιώργος Ιωακειμίδης στο Δημαρχείο της πόλης και είχε πολύωρη συνεργασία μαζί της για θέματα τοπικού και ευρύτερου αυτοδιοικητικού χαρακτήρα, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων συναντήσεων εργασίας με τους Δημάρχους του λεκανοπεδίου Αττικής.
Ενημέρωση από Ελληνική Αστυνομία
Ενημέρωση από ΕΥΔΑΠ
Την Τετάρτη 26/9 μας «επισκέφτηκαν» και λέρωσαν το χώρο μας εκείνοι που εχθρεύονται κάθε δημιουργία, εκείνοι που αποτελούν τα πιο πρόθυμα σκυλιά των αφεντικών απέναντι στον αγωνιζόμενο λαό, εκείνοι που όμοιοί τους σκοτώσαν τον Φύσσα, οι πολιτικοί απόγονοι των Ναζί.
Ενημέρωση από Ελληνική Αστυνομία.
Σύμφωνα με την κατηγορία επρόκειτο για ολόκληρη πλαγιά του Υμηττού πάνω από τη Γλυφάδα, με θέα στο Σαρωνικό, η οποία ήταν δημόσια αναδασωτέα έκταση, και φέρεται να καταπατήθηκε από τους κατηγορούμενους και να πουλήθηκε σε ανύποπτους πολίτες, με πλαστογραφημένα έγγραφα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι το θύμα φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































