του Μιχάλη Τεζάρη (www.newpost.gr)

Πολύτιμους λίθους, κοσμήματα και χρήματα, έβαζαν στο στόχαστρό τους τα μέλη σπείρας που είχαν διαπράξει τρεις διαρρήξεις κοσμηματοπωλείων και μια σε δημόσια υπηρεσία.

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής και ιδιοκτησίας, συνέλαβαν ένα απο τα μέλη της εγκληματικής ομάδας στον Άλιμο. Πρόκειται για έναν 34χρονο, που στο παρελθόν είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για παρόμοια αδικήματα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα οι δράστες είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με σκοπό την διάπραξη διακεκριμένων κλοπών σε κοσμηματοπωλεία.

«Χτυπούσαν» κυρίως βραδινές ώρες μπαίνοντας στα καταστήματα αφού πρώτα αχρήστευαν τους συναγερμούς. Στη συνέχεια, με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού, παραβίαζαν τα χρηματοκιβώτια και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και πολύτιμους λίθους. Από την έρευνα σε οικία και χώρους στάθμευσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Πλήθος κοσμημάτων, ρολογιών και ασημικών
Κινητά τηλέφωνα
Διαρρηκτικά εργαλεία
Φιάλες οξυγόνου
Μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης
Το χρηματικό ποσό των -150- ευρώ
Φορητοί ασύρματοι επικοινωνίας
Είδη ένδυσης
Διάφορες σημειώσεις

 

Προβλήθηκε 615 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.