Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Υμηττού οργανώνει μια απολαυστική βραδιά - αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι γεμάτη εκπλήξεις!. Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 ώρα 09.
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Υμηττού οργανώνει μια απολαυστική βραδιά - αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι γεμάτη εκπλήξεις!. Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 ώρα 09.
Η Συνέλευση Δράσεων για το Ελληνικό καλεί την Παρασκευή 19/6 στις 19:00, στην πλατεία Σουρμένων (Λεωφ. Ιασωνίδου, Ελληνικό), σε πορεία προς το πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού ενάντια στην ιδιωτικοποίησή του.
Για την ενίσχυση των τραπεζών αίματος του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, τόσο της τράπεζας Αργυρούπολης όσο και του Ελληνικού θα συνδιοργανωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα οι δεύτερες ετήσιες εθελοντικές αιμοδοσίες. Την ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 θα γίνει η δεύτερη για το 2015 αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος της Αργυρούπολης στο Μίκης Θεοδωράκης (Κύπρου 68 ) πλατεία Δημαρχείου από 9:00 ως 13:00 σε συνεργασία με το Γ.
Οι μέρες της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής έφτασαν και φέτος. Ο Δήμος μας για 5η συνεχόμενη χρονιά θα συμμετέχει με συνέπεια και πείσμα, επιχειρώντας να γεμίσει για μια ημέρα την πόλη με ήχους και μουσικές! Σχήματα από την πόλη μας, σχολικά συγκροτήματα, πολλή ροκ και τζαζ, καλλιτέχνες καταξιωμένοι από τις γύρω περιοχές, αλλά .
Η τελευταία για φέτος παρουσίαση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίου Δημητρίου, κλείνει με μία πολύ αγαπημένη και διακεκριμένη συγγραφέα. Η δυνατή της πένα βραβεύτηκε, μεταφέρθηκε άξια στο πανί, συγκίνησε όσο λίγες? Ιωάννα Καρυστιάνη και «Μικρά Αγγλία» - το βιβλίο που κυκλοφόρησε το 1997 από τις εκδόσεις Καστανιώτη κι αμέσως αγαπήθηκε από το αναγνωστικό κοινό, παραμένοντας σταθερά στις προτιμήσεις του όλα αυτά τα χρόνια.
Του Τ. Αλεξανδρόπουλου Θα μας τρελάνουν? Ενώ δεν θέλουν τη Μ.
Άλλο ένα διαφορετικό? απόγευμα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν στη Δάφνη το Σάββατο 13 Ιουνίου. Τα μαγαζιά της γειτονιάς, τα οποία αναλαμβάνουν ολοένα και περισσότερες δράσεις από κοινού, διοργανώνουν το πρώτο τους πολιτιστικό Φεστιβάλ με τη συμμετοχή αυτοδιαχειριζόμενων θεατρικών και μουσικοχορευτικών ομάδων.
Το τριήμερο 19-21 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο άλσος Αγ. Τριάδας (Λαμπηδόνα) στο Βύρωνα, το 2ο φεστιβάλ του Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου Βύρωνα.
Το Κέντρο Πρόληψης Ελληνικού?Αργυρούπολης (σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ), σε συνδιοργάνωση με την Ένωση Γονέων, ολοκληρώνει τη δράση με τίτλο «ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ», με την τελευταία προβολή της ταινίας «Ίσως, αύριο» της Σουζάνε Μπίερ (2010). Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Ωδείο «Γιώργος Μιχαλακέας», την Παρασκευή 19/06/15, στις 19:00.
Λόγω διεξαγωγής του 6ου Αγώνα Δρόμου Γύρος Δάφνης - Υμηττού, την Κυριακή 14-06-2015 κατά τις ώρες 08.00΄ έως 13.
Η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αγ. Δημητρίου καλεί τους επαγγελματίες και βιοτέχνες να λάβουν μέρος μαζικά στο συλλαλητήριο της Τετάρτης 10 Ιουνίου 2015, ώρα 9:00, στην Ομόνοια.
Με βασικό σύνθημα «Αλληλεγγύη + Αγώνας = Η Δύναμή μας», η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καισαριανής οργάνωσε τη 15η Μαθητική Γιορτή και απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε όλο τον λαό της Καισαριανής. .
Η διαχείριση των απορριμμάτων είναι ένα από τα εμβληματικά προβλήματα στα οποία στάθηκε ανίκανο να δώσει λύση το πολιτικό προσωπικό που διαχειρίστηκε τις τύχες της χώρας από τη μεταπολίτευση και μετά. Το μοντέλο της συγκεντρωτικής και φύρδην μίγδην συλλογής και αποθήκευσης απορριμμάτων που οι προηγούμενες διοικήσεις του Υπουργείου Περιβάλλοντος και της Περιφέρειας προώθησαν, απαιτεί έργα φαραωνικών διαστάσεων (και προϋπολογισμών) και έχει υψηλά κόστη διαχείρισης και λειτουργίας.
Το Τμήμα Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Αγ. Δημητρίου, σε συνεργασία με την ιατρό - πνευμονολόγο Δήμητρα Μπουσίου, προωθεί ένα νέο πρόγραμμα με στόχο τη μείωση του καπνίσματος.
Του Χρήστου Παναγιωτόπουλου Τα απορρίμματα περικλείουν «χρυσό», εάν αξιοποιηθούν σωστά μπορούν να φέρουν έσοδα στους ΟΤΑ και νέες θέσεις εργασίας. Η διαχείριση των απορριμμάτων πρέπει να υπόκειται σε δημόσιο κοινωνικό χαρακτήρα με ευθύνη των ΟΤΑ, χωρίς τη συμμετοχή των ιδιωτικών εταιρειών.
Γράφει η Δήμητρα Σέκη Στο Άλσος της Νέας Σμύρνης η Ένωση Κρητών παρουσίασε την εκδήλωση για τον εορτασμό της 74ης επετείου της Μάχης της Κρήτης, της επιχείρησης κατάληψης της Μεγαλονήσου από τους Γερμανούς κατά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο με το συνθηματικό όνομα «Επιχείρηση Ερμής». Με την επιχείρηση αυτή οι Γερμανοί κατάφεραν να καταλάβουν το νησί από τις αγγλοελληνικές συμμαχικές δυνάμεις, ωστόσο αυτή τους η επιτυχία κόστισε τόσο πολύ, που δεν επιχείρησαν ξανά άλλη αεροπορική έφοδο της ίδιας κλίμακας κατά την διάρκεια του πόλεμου.
Το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015, από 8 π.μ έως 1 μ.
Ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος και η Πολιτιστική Επιτροπή σας προσκαλούν στην παράσταση που ανεβάζει το Θεατρικό Εργαστήρι Δημοτικής Κοινότητας Ελληνικού ? «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» του Λιούις Κάρολ σε σκηνοθεσία Στέλλας Κωνσταντάτου στο Δημοτικό Θέατρο Αργυρούπολης (Ολυμπίας 5) .
Στις 27/5/15 πραγματοποιήθηκε ανοιχτό Δ.Σ.
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































