Πολιτιστικά


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ''ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ''

Το Δημοτικό Ωδείο Ηλιούπολης Απόστολος Μόσχος σας προσκαλεί την Κυριακή 31/03/2019 στις 11.30 π.μ., στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης(Μαρίνου Αντύπα & Ελευθερίου Βενιζέλου ).

Ανακοινωθέν του Ιατρικού για την υγεία του Μίκη Θεοδωράκη: Νοσηλεύεται 9 ημέρες, με κολπική μαρμαρυγή

Ο μουσικοσυνθέτης την προπερασμένη Τρίτη ένοιωσε έντονη δύσπνοια και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Οι γιατροί διαπίστωσαν κολπική μαρμαρυγή και ξεκίνησαν αμέσως ενδοφλέβια αγωγη.

Εσπευσμένα, την Πέμπτη, στο νοσοκομείο ο Κώστας Ευρυπιώτης

Ο γνωστός ηθοποιός -σύμφωνα με την Espresso- αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε από τη σύζυγό του στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει λοίμωξη του αναπνευστικού και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη νοσηλεία του.

Θεατρική Παράσταση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας το Β’ θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Βύρωνα παρουσιάζει το θεατρικό έργο των Άννα Ρεϋνολντς και Μοϊρα Μπουφίνι «ΤΖΟΡΝΤΑΝ», την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, στον Κινηματογράφο Ν.Ελβετία (πρώην Λουίζα) στις 21:00

Τάκης Μόσχος: ''Δημόσια έκκληση για τον ηθοποιό''

Ο Τάκης Μόσχος, ο πρωταγωνιστής της θρυλικής ταινίας Γλυκιά Συμμορία, βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του. Ο γνωστός ηθοποιός, νοσηλεύεται εδώ και ενάμιση μήνα σε δημόσιο νοσοκομείο χτυπημένος από διπλό εγκεφαλικό.