Άρτος και Θεάματα


Η συνταγή της ημέρας: ''Ντολμαδάκια στον φούρνο με ανοιξιάτικα τυριά και μυρωδικά''

Πρωτότυπα ντολμαδάκια στον φούρνο με ανοιξιάτικα τυριά, ένας λαχταριστός μεζές για την παρέα, για τα τραπέζια μας, για να συνοδεύουμε το κρασί ή το απόσταγμα της αρεσκείας μας.

''Μέλλοντος Αναδρομή 2074'' -  του Ιωάννη Γ. Καρρά

Το βιβλίο αυτό είναι μια ανθρωποκεντρική μυθοπλασία επιστημονικής φαντασίας, εξιστορεί ένα ταξίδι που ξεκίνησε στο μέλλον, που μας μεταφέρει μέσα από δύσκολες χρονικές διαδρομές, τεχνολογικές εξελίξεις και όχι μόνο, στη σημερινή εποχή.

Η συνταγή της ημέρας: ''Χοιρινό αφέλια με πατάτες αντιναχτές, από την Κύπρο''

Είναι από τις πιο διάσημες κυπριακές συνταγές, και δικαίως, αφού πρόκειται για απαράμιλλης νοστιμιάς χοιρινό και για τις πιο λαχταριστές πατάτες που έχουμε δοκιμάσει.

Super Food Festival 2024:  Έρχεται το πιο δυνατό Φεστιβάλ Τροφίμων και Ποτών της πόλης!

Από την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 ξεκινάει ένα 5νθήμερο που θα σας μυήσει στην υγιεινή διατροφή. Υπερτροφές, βιολογικά προϊόντα, καινοτόμα τρόφιμα και ποτά από 70 και πλέον εκθέτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας θα κατακλύσουν τον πιο κεντρικό κήπο της πόλης με στόχο να παρουσιάσουν τον πλούτο της υγιεινής διατροφής και τις μοναδικές ιδιότητες των superfoods για τον οργανισμό.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Η κύρια όψη της ημέρας είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Κριού, που σχηματίζεται βέβαια μετά τα μεσάνυχτα αλλά επηρεάζει ήδη από το πρωί. Η σύνοδος αυτή μπορεί να μας κάνει λίγο πιο παρορμητικούς και ανυπόμονους στη σκέψη και τη δράση μας, καθώς βιαζόμαστε να προχωρήσουμε μπροστά με νέες ιδέες, σχέδια και πλάνα. Όμως είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να αποφύγουμε, αν δεν θέλουμε να υποφέρουμε στο μέλλον από τις συνέπειες της βιασύνης μας...