Πολιτιστικά


Στο ευρωκοινοβούλιο ταινία μικρού μήκους του 2ου  Γυμνασίου Ηλιούπολης

Η μαθητική μικρού μήκους ταινία «Ικέτιδες του χθες, του σήμερα Ικέτες», που δημιούργησαν 29 μαθητές και μαθήτριες, της πολιτιστικής ομάδας, του 2ου Γυμνάσιου Ηλιούπολης, συνεχίζει το ταξίδι της,

Η μεγαλύτερη έκθεση εικαστικών τεχνών για τον ερωτισμό διεξάγεται για 4η χρονιά στο «Erotic Art Festival»

Ο αισθησιασμός και ο έρωτας αποτελεί Νο1 πηγή έμπνευσης έργων τέχνης και εικαστικών δράσεων, ανά τους αιώνες και δεν θα μπορούσε να λείπει από το «Εrotic Art Festival».

Ανακοίνωση του Υποψηφίου Δημοτικού συμβούλου Νικολάου Κυρίτση για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια ημέρα Παιδικού Βιβλίου, θα ήθελα να τονίσω την σημασία της ανάγνωσης από τα παιδιά και τους εφήβους σε μια εποχή κυριαρχίας της εικόνας και του υλισμού.

Ανακοίνωση του Υποψηφίου Δημοτικού συμβούλου Νικολάου Κυρίτση για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

Με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου, θα ήθελα να τονίσω την μέγιστη αξία του Θεάτρου ως μέσο Παιδείας και Πολιτισμού και στον άνθρωπο και στις κοινωνίες.

Athens Science Festival: Για έκτη χρονιά στην Τεχνόπολη

Το Athens Science Festival επιστρέφει για έκτη χρονιά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, έτοιμο να αποκαλύψει στους ολοένα και αυξανόμενους επισκέπτες του τα μυστικά και τα θαύματα της επιστήμης, ανεβάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά.

Μουσείο Εθνικής Αντίστασης - Ηλιούπολη: ''Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ''

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων με θέμα: "Τα Μουσεία ως κόμβοι Πολιτισμού: Το μέλλον της παράδοσης", το Μουσείο μας συμμετέχει στον εορτασμό της ημέρας αυτής με τις εξής δράσεις...