Πολιτισμός


Πάρε και εσύ μέρος στον διαγωνισμό της Ε.Σ.Ε ''Τοπολατρεία. Μια ιστορία αγάπης για τον τόπο μου''

Αγαπάτε τον τόπο σας και ταυτόχρονα σας αρέσει η τέχνη της φωτογραφίας και της γραφής; Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος σας δίνει την ευκαιρία να αναδείξετε τον τόπο και τα ταλέντα σας, μέσα από το διαγωνισμό της «Τοπολατρεία. Μια ιστορία αγάπης για τον τόπο μου».

Βραβεία Emmy: To Succession αναδείχθηκε καλύτερη δραματική τηλεοπτική σειρά - Όλοι οι νικητές

Το «Succession» της HBO, που αφηγείται την ιστορία της οικογένειας ενός μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης, κέρδισε σήμερα το βραβείο Emmy για την καλύτερη δραματική τηλεοπτική σειρά.

79ο Φεστιβάλ της Βενετίας: Το Χρυσό Λιοντάρι στο αμερικανικό ντοκιμαντέρ ''All the Beauty and the Bloodshed''

Με ειδικό βραβείο της επιτροπής του Φεστιβάλ της Βενετίας τιμήθηκε ο φυλακισμένος Iρανός σκηνοθέτης Τζαφάρ Παναχί, ο οποίος δεν μπόρεσε να έρθει στην Βενετία για να συνοδεύσει την ταινία του «Οι αρκούδες δεν υπάρχουν».

 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος ''Δέκα χρόνια πολιτιστικής προσφοράς''

Δέκα χρόνια προσπαθειών σε δύσκολα χρόνια και η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος συνεχίζει να επιμένει να παράγει πολιτιστικό έργο ανά την επικράτεια και για την επικράτεια.

70 Φωτογράφοι της  Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας σε έκθεση φωτογραφίας στην Ηλιούπολη.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 70 χρόνων της, η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία, σε συνεργασία με το Δήμο Ηλιούπολης παρουσιάζει στο εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου την έκθεση ‘’70 φωτογράφοι της ΕΦΕ’’ με έργα των 70 σύγχρονων μελών της.