Άρτος και Θεάματα


Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Η Τρίτη με τη Σελήνη στον Σκορπιό δε φιλοξενεί σίγουρα την πιο χαλαρή και ιδανική αστρολογική συνθήκη, αφού η Σελήνη μπλέκεται στα δίχτυα του Άρη και του Ουρανού ενεργοποιώντας τη σύνοδο που σχημάτισαν μεταξύ τους τη Δευτέρα.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Μια από τις πιο απαιτητικές μέρες του καλοκαιριού, όπως σας το έχω ήδη επισημάνει στις θετικές και δύσκολες ημέρες του μήνα Ιουλίου, είναι η Δευτέρα καθώς ολοκληρώνεται το απόγευμα η σύνοδος του Άρη στην πορεία του στον Ταύρο με τον Ουρανό στο ίδιο ζώδιο.

Σάνεν Ντόχερτι: Έφυγε από τη ζωή στα 53 της χρόνια μετά τη μάχη της με τον καρκίνο

Την είδηση ανακοίνωσε γνωστή δημοσιογράφος του People, αναφέροντας σε ανάρτησή της στο «X» (πρώην Twitter) πως τις τελευταίες της ώρες η Σάνεν Ντόχερτι είχε κοντά της τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Τα ξημερώματα η Σελήνη θα σχηματίσει το πρώτο της τέταρτο και στις 01:49 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι το απόγευμα της Κυριακής και συγκεκριμένα στις 17:52 που θα προχωρήσει στο ζώδιο του Σκορπιού, θέση που θα κρατήσει και στο υπόλοιπο της μέρας.

Η συνταγή της ημέρας: ''Κατσικάκι κατσαρόλας με κολοκυθάκια από τη Μύκονο''

Στο σπίτι της κ. Φραντζέσκας Χανιώτη ακόμα ζει και βασιλεύει η νοστιμιά της παλιάς Μυκόνου. Στην κουζίνα της μας μαγείρεψε τα πιο τρυφερά κολοκυθάκια με κατσίκι στην κατσαρόλα.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Η Σελήνη στον Ζυγό σχηματίζει θετικές όψεις με τον Δία και τον Ερμή και κάνει το Σάββατο ιδιαίτερα κοινωνικό κι ευχάριστο. Ευνοούνται οι επαφές, οι συζητήσεις, οι βόλτες, οι μετακινήσεις, η επικοινωνία. Ακόμη ευνοούνται οι κοινωνικές εκδηλώσεις, οι επισημοποιήσεις σχέσεων, οι έξοδοι με φίλους και τα σχέδια για διακοπές.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Η Πέμπτη είναι μια πλούσια σε αστρολογικές ενδείξεις ημέρα, καθώς έχουμε δυο σημαντικές πλανητικές συμμετρίες: το τρίγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς και το τρίγωνο της Αφροδίτης από την τελευταία μοίρα του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα.