Στο μνημείο των Ποντίων (Μαρίνου Αντύπα & Τζουμαγιάς) την Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 και ώρα 11:00 π.μ.
Στο μνημείο των Ποντίων (Μαρίνου Αντύπα & Τζουμαγιάς) την Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 και ώρα 11:00 π.μ.
Στην προβλήτα του Μικρού Κουλέ του Ηρακλείου σχηματίστηκε ένας πρωτοφανής σε μέγεθος χάρτης της Κρήτης, διαστάσεων 41Χ16 μέτρα, χρησιμοποιώντας 37.531 καλιτσούνια τύπου “λυχναράκια” και συνθέτοντας ένα φαντασμαγορικό σκηνικό μπροστά από το εμβληματικό Ενετικό Κάστρο της πόλης.
Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται και από μουσική συναυλία με την Πάττυ Καλού
Για δεύτερη συνεχή χρονιά ελληνική ταινία μικρού μήκους διεκδικεί βραβείο στην Εβδομάδα Κριτικής.
Με σύνθημα «Στα ιδανικά των κόσμων που γκρεμίζονται, φέρνω τα ιδανικά των κόσμων που γεννιούνται... ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!» διοργανώνονται τα Μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ
Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και η Ουκρανία είναι η μεγάλη νικήτρια του 66ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision!
Ο «ληστής Τζον» άφησε την τελευταία του πνοή στα 79 του χρόνια
20.05.2022 και ώρα 08.00 μ.μ. - Δημοτικό Θέατρο ''Μίκης Θεοδωράκης'' - Ηλιούπολη
Σάββατο 21.05.2022 και ώρα 11.00 π.μ. - Δημοτικό Θέατρο ''Μίκης Θεοδωράκης'' - Ηλιούπολη
Ο θρυλικός πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών πέθανε από ανακοπή καρδιάς. Επιθυμία του Κώστα Γκουσγκούνη ήταν να ταφεί στην Αρτέμιδα, παρουσία λίγων συγγενών και φίλων.
To 2022 αποτελεί ένα έτος με μεγάλο συμβολικό και συναισθηματικό φορτίο, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από την Καταστροφή της Σμύρνης και από τον βίαιο τερματισμό της τρισχιλιετούς Ελληνικής παρουσίας στον ευρύτερο χώρο της Μικράς Ασίας.
Τα τελευταία 5 χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο - Δείτε την ανάρτηση του συζύγου της
Ήταν κόρη της ηθοποιού Ρίτας Λαμπρινού, και έκανε καριέρα στο θέατρο και την τηλεόραση. Το θλιβερό μαντάτο έκανε γνωστό ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.
Ο παλμός της Eurovision 2022 χτυπά ήδη στο ERTFLIX. Μετά τους Måneskin και το «zitti e buoni» που πέρυσι έκαναν όλη την Ευρώπη να χορεύει σε ρυθμούς rock ‘n’ roll, φέτος όλα δείχνουν έτοιμα για έναν διαγωνισμό που αυτό τον Μάιο πρόκειται να ταρακουνήσει το Τορίνο
Σε συνέχεια της παρουσίασης των “Θραυσμάτων της performance RAGADA” τον Μάρτιο, στο πλαίσιο της έκθεσης σύγχρονης τέχνης “PERFORMANCE ROOMS 2022” από την Αίθουσα Τέχνης Καππάτος, ο Mario Banushi επανέρχεται με μια νέα εκδοχή του έργου σε έναν απρόβλεπτο χώρο στην Ηλιούπολη.
Συνεργάστηκε με κορυφαίους Έλληνες σκηνοθέτες, όπως οι, Σταύρος Τορνές, Περικλής Χούρσογλου, Σωτήρης Γκορίτσας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», η Ντίνα Κώνστα πάσχει από άνοια και βρίσκεται σε ίδρυμα για ηλικιωμένους, στην Αθήνα
Ο Γάλλος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στα 80 του χρόνια, βυθίζοντας στη θλίψη το ευρωπαϊκό σινεμά.
Η επετειακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου στο Γήπεδο του Πανιωνίου, στη Νέα Σμύρνη
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών ο σπουδαίος συνθέτης και τραγουδιστής, Σταύρος Λογαρίδης. Ήταν ένας σημαντικός δημιουργός και μέλος της θρυλικής μπάντας Poll, μαζί με τον Κώστα Τουρνά και τον Ρόμπερτ Ουίλλιαμς.
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































