Υγεία


Πιθανοί λόγοι για τους οποίους πονάει το χέρι σας

Μήπως το χέρι σας έχει κουραστεί, πονάει και έχει αποδυναμωθεί εντελώς; Αν ναι, αυτό το άρθρο ίσως σας βοηθήσει να μάθετε το γιατί συμβαίνει αυτό. Στην συνέχεια, θα βρείτε κάποιους πιθανούς λόγους για τους οποίους μπορεί να αισθάνεστε πόνο στο χέρι σας,

Νέα σοβαρή ψυχική νόσος η ''διαταραχή ηλεκτρονικού παιχνιδιού''

Μια νέα σοβαρή και με μεγάλες διαστάσεις ψυχική νόσος εντοπίζεται και καταγράφεται πλέον κυρίως στις παιδικές ηλικίες, που συνδέεται άμεσα με το διαδίκτυο και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Πρόκειται για την ασθένεια που ονομάζεται “διαταραχή ηλεκτρονικού παιχνιδιού”, η οποία σύμφωνα με τις σύγχρονες μελέτες, σε παγκόσμιο επίπεδο, επηρεάζει ηλικίες από 12 έως 25 ετών.

Φθηνά και sexy γυναικεία εσώρουχα για αξέχαστες βραδιές - String και καλσόν αυτοκινήτου με ακαταμάχητο στυλ

Στην προσωπική μας ζωή δεν χωράνε συμβιβασμοί και είναι σημαντικό να απολαμβάνουμε την κάθε μας στιγμή στο έπακρο και με αυτοπεποίθηση, χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις σε ότι μας αρέσει.

Λάμψε στις γιορτές με κρέμες ματιών σύσφιξης ενυδάτωσης, ανόρθωσης και κρέμες προσώπου για πανάδες και διχρωμίες

Όλες θέλουμε να είμαστε εντυπωσιακές και λαμπερές στις γιορτές των Χριστουγέννων και ειδικά στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν

Εξωτερικές αιμορροΐδες, συμπτώματα και αντιμετώπιση: Πότε ο γενικός χειρουργός προτείνει αφαίρεση αιμορροϊδών

Οι αιμορροΐδες είναι μία εξαιρετικά ενοχλητική και επώδυνη πάθηση που επηρεάζει πολύ μεγάλο ποσοστό ασθενών παγκοσμίως, δυσκολεύοντας την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής τους.

''Σαρώνουν'' στα παιδιά γρίπη και RSV - Περισσότερες νοσηλείες από τον κορονοϊό

Πολλά παιδιά και έφηβοι έως 18 ετών διαθέτουν αντισώματα κατά του κορονοϊού (τόσο από εμβολιασμό, όσο και από νόσηση), με αποτέλεσμα η πανδημία στα παιδιά να παρουσιάζει κάμψη.

Τετράωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση των τραυματιοφορέων στο υπουργείο Υγείας (02.11.2022)

Η Πανελλήνια Ένωση Τραυματιοφορέων διαμαρτύρεται για τις τρομακτικές ελλείψεις τραυματιοφορέων. Σημειώνει ότι από τις 5.000 οργανικές θέσεις στους Οργανισμούς Νοσοκομείων, υπηρετούν 2.200, μόνιμοι και συμβασιούχοι.

Πανυγειονομική απεργιακή κινητοποίηση την Πέμπτη

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία για την περιφέρεια και στάση εργασίας, από τις 08:00 έως τις 15:00, για την Αττική. Επίσης, προγραμματίζουν συγκέντρωση στην Πλατεία Μαβίλη στις 08:30 και πορεία προς το υπουργείο Υγείας.

Τι είναι και τι προκαλεί ένα εγκεφαλικό επεισόδιο;

Αυτό το άρθρο δίνει λεπτομέρειες για τους δύο τύπους εγκεφαλικού επεισοδίου, ποιοι κινδυνεύουν, ποια είναι τα αίτιά του, τα συμπτώματά του, πως θεραπεύεται ένα εγκεφαλικό, και πως μπορούν να αποφευχθούν τα εγκεφαλικά.

ΠΟΕΔΗΝ: Ζητά μέτρα τώρα για γρίπη και κορωνοϊό -''Έρχονται δύσκολα''

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) “προειδοποιεί” τους αρμοδίους φορείς τονίζοντας ότι τα πρώτα μαζικά κρούσματα γρίπης εμφανίστηκαν και ότι οι νοσηλευόμενοι ασθενείς με κορωνοϊό αυξήθηκαν!

Πρόσκληση για συμμετοχή στις Εθελοντικές Αιμοδοσίες του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης

Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι μία πηγαία πράξη προσφορά και ευθύνης, που βοηθά ουσιαστικά στην αντιμετώπισης ενός τεράστιου κοινωνικού προβλήματος, την ανεπάρκεια αίματος, που θέτει καθημερινά σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων συμπολιτών μας.

Επεκτείνεται το επίδομα μητρότητας στον ιδιωτικό τομέα από 6 μήνες σε 9

Την επέκταση του επιδόματος μητρότητας στον ιδιωτικό τομέα από το 2023 για τρεις ακόμη μήνες, δηλαδή από τους έξι μήνες στους εννέα, προωθεί το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων...

Δήμος Ηλιούπολης: ''Εκδήλωση ενημέρωσης για την άνοια Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022''

Ο Δήμος Ηλιούπολης, με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» διοργανώνει, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, Μαρίνου Αντύπα 134 και Σοφοκλή Βενιζέλου, σε συνεργασία με την «Εταιρεία Alzheimer Αθηνών», εκδήλωση ενημέρωσης για την άνοια και τη λειτουργία του Κέντρου Ημέρας για άτομα με άνοια στην Ηλιούπολη.