Υγεία


ΠΟΕΔΗΝ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση αύριο, Πέμπτη 11.04.2019

Στάση εργασίας 7πμ – 3μμ και συγκέντρωση στις 7 ώρα το πρωί έξω από το υπουργείο Εργασίας, προγραμματίζει για αύριο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), διεκδικώντας την ένταξη των εργαζομένων στα νοσοκομεία, στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.

Προσοχή: Τι αλλάζει για τα γυαλιά οράσεως - Ποιοι δικαιούνται το voucher για 100 ευρώ

Παράταση του ισχύοντος καθεστώτος για την προμήθεια γυαλιών οράσεως και υπηρεσιών ειδικής αγωγής δίνεται με τροπολογία που κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Επικρατείας.

Σε νέα παναττική στάση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία.

Σε νέα παναττική στάση εργασίας προχωρεί την Πέμπτη 11 Απριλίου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) προκειμένου να να διεκδικήσει την ένταξή της στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.

Στοιχεία-σοκ: Τέσσερα νοσοκομεία στην Ελλάδα για τον εθισμό των παιδιών στο ίντερνετ.

Τους κινδύνους που εγκυμονεί για τα παιδιά και τους νέους ο εθισμός σε διαδικτυακά παιχνίδια υπογράμμισε ο ειδικός ερευνητής ηλεκτρονικών εγκλημάτων, αντιστράτηγος εν αποστρατεία Μανώλης Σφακιανάκης...

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί νηστίσιμο τυρί γιατί περιέχει... γάλα

Τη διακίνηση τυριού με την επωνυμία «Νηστίσιμο, ιδανικό για vegan», το οποίο βρέθηκε να περιέχει γάλα διαπίστωσε ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, στο πλαίσιο διερεύνησης επώνυμης καταγγελίας.

Οδοντιατρική φροντίδα μέσω voucher για 900.000 παιδιά δημοτικού

Το κόστος κάθε voucher θα καλύπτεται εξ ολοκλήρου από τον ΕΟΠΠΥ, δεν θα επιβαρύνεται η οικογένεια και η αποζημίωση θα αποδίδεται στον οδοντίατρο απευθείας από τον ΕΟΠΠΥ. Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία, μάλιστα, όλο και περισσότεροι Έλληνες περιορίζουν τις επισκέψεις τους στον οδοντίατρο, λόγω κόστους.

Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα: Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία έξω από το υπουργείο Εργασίας

Κλειστοί δρόμοι σήμερα το πρωί (Πέμπτη 28/03/2019), καθώς έχει προγραμματιστεί παναττική στάση εργασίας από τις 8.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι και συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας, στην οδό Σταδίου, στις 8.30 το πρωί από τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία.

Οι Θέσεις μας για τη Υγεία.

Η Λαϊκή Συσπείρωση βάζει μπροστά ένα πρόγραμμα συσκέψεων – συζητήσεων με τον λαό και τους Φορείς της Ηλιούπολης, για το επόμενο διάστημα, με θέματα που αποφεύγονται συστηματικά να συζητηθούν ανοικτά από τις δημοτικές παρατάξεις.

ΕΦΕΤ: Ανάκληση επικίνδυνης πάστας με κομμάτια γυαλιού!

Ο ΕΦΕΤ σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση πάστας Ταντούρι, η οποία μπορεί να περιέχει ξένο σώμα (κομμάτια γυαλιού).

ΕΦΕΤ: Υποχρεωτικό να αναγράφεται «χώρα» προέλευσης σε όλα τα είδη γάλακτος

Όλα τα είδη του γάλακτος, τυριά, γιαούρτια, βούτυρο, κρέμα γάλακτος, οφείλουν να αναγράφουν στις συσκευασίες τους τη "χώρα" προέλευσης, υποχρεωτικά, ανακοίνωσε ο ΕΦΕΤ.