Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα

Η νέα δουλειά της Μαρίας Δαμανάκη - Θα ασχοληθεί με τα μεγάλα ξενοδοχεία

Η πρώην Επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση Mαρία Δαμανάκη έγινε μέλος στο Διοικητικό συμβούλιο της «Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ ΑΕ» (Μεγάλη Βρετανία, King George), ιδιοκτησίας της οικογένειας Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη.

Απίστευτη δήλωση υφυπ. Εργασίας για γυναικοκτονίες: Υπάρχει έξαρση μόνο στις καταγγελίες, δεν είμαστε και Βενεζουέλα.

Οι έξι γυναικοκτονίες μέσα σε επτά μόλις μήνες αποτελούν ψιλά γράμματα όπως φαίνεται για την κυρία Συρεγγέλα η οποία δεν βλέπει καμία έξαρση των γυναικοκτονιών παρά μόνο όπως η ίδια είπε στις καταγγελίες βίας.

Αρχίζουν αύριο 2 Αυγούστου οι εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στην Αμαλίας στο κέντρο της Αθήνας

Οι εργασίες υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου της Περιφέρειας Αττικής για τη βελτίωση και περιοδική συντήρηση υποδομών και είναι προϋπολογισμού 15 εκατομμυρίων ευρώ

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Ταξιδεύει για Τόκιο η Πλατανιώτη

Την ύστατη προσπάθεια προκειμένου να επιτραπεί στην Ευαγγελία Πλατανιώτη η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καταβάλλει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, η οποία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή του αθλήματος στο Τόκιο

Έκλεισε η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου προς Πάτρα. Μέσω ΕΟ Ναυπάκτου - Ιτέας η επιστροφή στην Αθήνα

Σχεδόν στη μέση έχει κοπεί η χώρα λόγω της διακοπής κυκλοφορίας των οχημάτων στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, στο ρεύμα προς Πάτρα, για όσα οχήματα κατευθύνονται προς Αθήνα.

Καύσωνας: Ανοίγουν δωρεάν για τον κόσμο οι οργανωμένες παραλίες - Δείτε ποιες και από πότε

Ο καύσωνας έχει ρημάξει τα πάντα και ήδη όλοι βιώνουμε μια δυσάρεστη κατάσταση με την παραμονή στους εξωτερικούς χώρους για πολλή ώρα να είναι σχεδόν αδύνατη.