• LOCAL PRODUCT FESTIVAL
  • lampros_odontiatros
  • george's_jewellery
  • vlachos_apofraxeis
  • raxati
  • venchi
  • syntrivani
  • kargas
  • little_bees
  • chrysallida_new
  • paulou_dontia
  • ispecs
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • anagnostou
  • chrisalida
  • kids_party
  • jason cafe
  • skoumis_metaforiki
  • psinokaimetho
  • 3pigs
  • goudis
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • artina bakery
  • moutrakia.kids.tv
  • booze
  • stamatiou_apofraxeis
  • Iraklis_Tsims
  • enso_tatoo
  • dimi_fashion
  • petshopcorner

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα

Κορονοϊός: Υπερδιπλασιάστηκαν και… απλώθηκαν τα κρούσματα - Μάσκα ξανά και plan B στο προσκήνιο

Στο κόκκινο η ανησυχία μετά την έξαρση που παρουσιάζει ο κορονοϊός τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα. Ξεκάθαροι οι λοιμωξιολόγοι για το τι πρέπει να γίνει. Οι εγχώριες “παραφωνίες”, οι Βρετανοί… που έρχονται και η προσεκτική ματιά στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.

Ένας χρόνος σκληρής δουλειάς και μεταρρυθμίσεων στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Μεταρρυθμίσεις για μια βιώσιμη ανάπτυξη - Μια φιλόδοξη πράσινη ατζέντα - Αντιμετώπιση Κορωνοϊού - Πολυδιάστατη ενεργειακή διπλωματία – ενεργειακή ασφάλεια

Αγία Σοφία - Πρόεδρος Μουσουλμάνων Ελλάδας: Η ισλαμική παράδοση απαγορεύει τη μετατροπή εκκλησιών σε τζαμιά

Τις θρησκευτικές, πολιτικές και οικονομικές διαστάσεις της δρομολογούμενης μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί αναδεικνύει ο Ναϊμ Ελγαντούρ, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις , σήμερα,  Κυριακή στην Αθηνών-Κορίνθου - Για ελεγχόμενη εξουδετέρωση πυρομαχικών

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, την Κυριακή 12 Ιουλίου, στη νέα εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, μεταξύ 07:15-07:55 ή εναλλακτικά μεταξύ των ωρών 08:00-12:00, λόγω ελεγχόμενης εξουδετέρωσης πυρομαχικών παλαιού τύπου.

Ανακοινώνονται σήμερα τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων

Τέλος στην αγωνία των περίπου 100.000 υποψήφιων για εισαγωγή στις 77.970 θέσεις της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης μπαίνει σήμερα, καθώς μετά τις 12:00 θα αναρτηθούν στα σχολεία οι βαθμολογίες, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες και ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής πλατφόρμας του Υπουργείου Παιδείας.