Επιτροπή Θέσεων και Διαλόγου για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις θα ονομάζεται η επιτροπή Δημοκρατικής Συμπαράταξης - Ποταμιού που θα διερευνήσει το ενδεχόμενο συμπόρευσης των κομμάτων και των κινήσεων του κέντρου και της κεντροαριστεράς.
Επιτροπή Θέσεων και Διαλόγου για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις θα ονομάζεται η επιτροπή Δημοκρατικής Συμπαράταξης - Ποταμιού που θα διερευνήσει το ενδεχόμενο συμπόρευσης των κομμάτων και των κινήσεων του κέντρου και της κεντροαριστεράς.
Η Λαϊκή Συσπείρωση πήρε την κραυγή και το αίτημα των μαθητών και ανέδειξε την αυθαίρετη άρνηση της διεύθυνσης του ΕΠΑΛ Ηλιούπολης να συγκροτήσει και να λειτουργήσει το τμήμα ψυκτικών στην Β΄ Λυκείου. Παρενέβη για το πρόβλημα, με παράσταση στην διεύθυνση του σχολείου και με ανακοίνωση στις 13 Οκτώβρη 2015.
Ο νομος της φυλακης
Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 32χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας για την πνευματική ιδιοκτησία κατ' εξακολούθηση, μέσω διαδικτύου. Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 28χρονου ημεδαπού για τα ίδια αδικήματα Οι δράστες, όπως προέκυψε, ήταν διαχειριστές ιστοσελίδας, μέσω της οποίας δινόταν η δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθήσουν κινηματογραφικές ταινίες, παράνομα και χωρίς να καταβάλλονται τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας Ο συγκεκριμένος ιστότοπος είχε περίπου 9.
Της έδωσε χαρτί προτεραιότητας με μικρότερο αριθμό από αυτό που είχε και της ζήτησε 30 ευρώ
Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, σπείρα που εξαπατούσε και εκβίαζε συστηματικά πολίτες. Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 13-10-2015, στον Άγιο Παντελεήμονα, τρεις (3) υπήκοοι Γκάμπια, μέλη της σπείρας, τη στιγμή που παραλάμβαναν από πελάτη-θύμα τους προσημειωμένο χρηματικό ποσόν, προϊόν εκβίασης.
Το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας έχει πιλοτικό χαρακτήρα στους πρώτους 51 δήμους
Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Αγγέλου, ένας εκ των στενότερων συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Ο Γιάννης Αγγέλου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν δίνοντας μάχη με τον καρκίνο.
Τα 97 του χρόνια κλείνει σήμερα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος δέχεται ευχές από τους πολίτες κυρίως στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, όπου μάλιστα ανέβασε και τη φωτογραφία της τούρτας που του έφεραν τα εγγόνια του στην οποία κατονομάζεται ως Πανοραμίξ-Μητσοτακίξ. .
«Από την έως σήμερα διαπραγμάτευση η χώρα κερδίζει στο φορολογικό και στο ασφαλιστικό»
Ένα ανείπωτο εφιάλτη έζησε επί έναν μήνα μία άτυχη 35χρονη Βουλγάρα στα χέρια δύο ομοεθνών της που την εξαπάτησαν, τάζοντάς της δήθεν εργασία στην Ελλάδα και με βία την κρατούσαν σε ένα βανάκι και την περιέφεραν από την Βόρεια μέχρι την Στερεά Ελλάδα, όπου την εκπόρνευαν με τη βία κυρίως σε μετανάστες Θοδωρής Παναγιωτίδης από http://news247.gr/ Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την κτηνωδία που έζησε στα χέρια δύο ομοεθνών της και όχι μόνο μία άτυχη 35χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία, την οποία εξαπάτησαν με το πρόσχημα της δήθεν εύρεσης εργασίας ως υπηρέτρια και την εξώθησαν με την βία στην πορνεία κυρίως σε μετανάστες, περιφέροντάς την με ένα βανάκι από την Βόρεια έως την Στερεά Ελλάδα.
Ελπίζω το ελάχιστο κάποιοι να ντραπούν
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, επικύρωσε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ στον ταβερνιάρη που δολοφόνησε τη σκυλίτσα, στα Νέα Στύρα.
Ο Αμβρόσιος θεωρεί την κίνηση αυτή «σαν μια μαχαιριά, που δίδεται πισώπλατα στην πλάτη της φίλτατης πατρίδος μας» καθώς, σύμφωνα με τον ίδιον, οι πρόσφυγες έρχονται στη χώρα μας υποκινούμενοι από «ξένους παράγοντες», «μόνο και μόνο για να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα της Ελλάδος, αλλά και της Ευρώπης».
Συνελήφθησαν, στις 13-10-2015 το απόγευμα στον Άλιμο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 43 και 46 ετών για μαστροπεία. Επιπλέον, προσήχθη μία 22χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ουγγαρίας, σε βάρος της οποίας συντάχθηκε έκθεση Αρχής για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων.
Πασχα, καταστηματα, ψωνια;
Kατά τη σημερινή της συνεδρία η Δ.Ι.Σ αποφάσισε μεταξύ άλλων να διατεθεί τμήμα 20 στρεμμάτων για τον ενταφιασμό μουσουλμάνων.
Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού Η άρνηση του ΜΚΙΕ να παραλάβει το βραβείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι το πρόσχημα της αντιπροέδρου του, κυρίας Sylvie Guillaume, να αρνηθεί στο ΜΚΙΕ την παρουσία του στην τελετή βράβευσης προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες της Ευρώπης. Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του ΜΚΙΕ: Λάβαμε την Παρασκευή 09/10 και την επίσημη άρνηση, της επικεφαλής της επιτροπής του Βραβείου του Ευρωπαίου Πολίτη, και αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου (Γαλλίδας Ευρωβουλευτή), κας.
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr






























