• syntrivani
  • vlachos_apofraxeis
  • paulou_dontia
  • ispecs
  • venchi
  • lampros_odontiatros
  • chrysallida_new
  • raxati
  • little_bees
  • kargas
  • petshopcorner
  • anagnostou
  • stamatiou_apofraxeis
  • kids_party
  • moutrakia.kids.tv
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • enso_tatoo
  • psinokaimetho
  • goudis
  • jason cafe
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • Iraklis_Tsims
  • dimi_fashion
  • artina bakery
  • chrisalida
  • 3pigs
  • booze
  • skoumis_metaforiki

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα

Τέλος ο 13ος και 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα από Νοέμβρη.

Εκτός από τα μέτρα για την επόμενη δόση, το συμπληρωματικό μνημόνιο θα περιλαμβάνει και ένα «πινακάκι» με τα επόμενα προαπαιτούμενα που αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας η κυβέρνηση στη δεύτερη αξιολόγηση

Παρίσταναν μέλη Μ.Κ.Ο και λήστευαν ηλικιωμένες

Δύο γυναίκες ηλικίας 30 και 21 ετών χτυπούσαν τις πόρτες ηλικιωμένων γυναικών με το πρόσχημα ότι εκπροσωπούν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, ώστε να καταφέρουν να αποκτήσουν πρόσβαση στο σπίτι και να κλέψουν ότι βρεθεί μπροστά τους. Τους δήλωναν ότι η επίσκεψη γίνεται για να τις ενημερώσουν σχετικά με το έργο τους, με την πρώτη ευκαιρία όμως έβαζαν στην τσέπη τιμαλφή και χρήματα των ηλικιωμένων γυναικών Zougla.

Η νέα ''σιδηρά κυρία'' ενάντια στη διαφθορά

 Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να αναλάβει το πόστο της ως Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης η πρώην εφέτης Μάρη Ζεντελή - Παπασπύρου, αντικαθιστώντας τον Λέανδρο Ρακιντζή ως η νέα ''σιδηρά κυρία'' ενάντια στη διαφθορά.   Η νομικός με καταγωγή από τον Πόρο, διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, αλλά και πολιτική δράση, καθώς ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του 2011, ενώ είχε εκλεγεί και Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στην Περιφέρεια Αττικής.

Καταγγελία Αλέξη Τσίπρα: Ένα μηνιάτικο χρειάζεται ο εργαζόμενος με 1,40 ευρώ το εισιτήριο

Από σήμερα η αύξηση στην τιμή του εισιτηρίου για όλα τα μέσα στην Αθήνα. Το εισιτήριο πάει από το 1,20 ευρώ στο 1,40 ενώ ενώ σταθερή, στα 60 λεπτά, παραμένει η τιμή του μειωμένου.

Νεκρά παιδιά στο Αιγαίο; It?s business as usual stupid!

Την ώρα που τα ναυάγια στο Αιγαίο και η ανάσυρση νεκρών προσφύγων και των παιδιών τους είναι καθημερινότητα που καταγράφεται μηχανικά πια από δημοσιογράφους, παρατηρητές και διεθνείς οργανισμούς, η ελίτ της Ευρώπης ανησυχεί στα φωταγωγημένα πάνελ και στις υπερπολυτελείς σουίτες του Νταβός. Το καυτό θέμα στους διαδρόμους του Νταβός φέτος είναι το προσφυγικό, αλλά όχι για τους λόγους που θα φανταζόταν κάποιος που διαθέτει στοιχειώδη λογική και κάποια ψήγματα ανθρωπισμού: κινδυνεύει η Ζώνη Σένγκεν με την εφαρμογή ελέγχων στα σύνορα γεγονός που θα κόστιζε έως και 3 δις ευρώ, κυρίως από απώλειες των επιχειρήσεων, όπως δήλωσε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, την περασμένη Τετάρτη, επιδιώκοντας να ενισχύσει το επιχείρημα ότι οι παρορμητικές κινήσεις για τον περιορισμό της προσφυγικής και μεταναστευτικής ροής, θα πλήξουν την οικονομία.

    Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 36χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 14-01-2016, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για περιπτώσεις απάτης κατ? εξακολούθηση.

Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο... Λήστεψαν Αστυνομικό (την σχολική του τσάντα) και του αφαίρεσαν το υπηρεσιακό όπλο

Αναζητήσεις από τα πληρώματα της Άμεσης Δράσης για τους δύο αλλοδαπούς δράστες ληστείας σε βάρος αστυνομικού. Δύο έγχρωμοι αλλοδαποί - σύμφωνα με την αναφορά του στο κέντρο της Άμεσης Δράσης - επιτέθηκαν (28/01-22.

Εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος εταιρείας εσωρούχων και έπαιρνε τις φωτογραφίες ανυποψίαστων γυναικών!

  Και ξαφνικά οι γυναίκες συνειδητοποιούσαν ότι γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες τους,  βρίσκονται στα χέρια ενός αγνώστου!   Ο δράστης διάλεγε τα θύματα στο facebook φτιάχνοντας ψεύτικο προφίλ στο οποίο εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος πασίγνωστης εταιρείας εσωρούχων. Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση.