Γράφει ο Δημήτρης Πετρόπουλος Στην εκπομπή «Λάσπη» του τηλεοπτικού διαδικτυακού ραδιοφώνου της Νέας Σμύρνης www.nstv.
Γράφει ο Δημήτρης Πετρόπουλος Στην εκπομπή «Λάσπη» του τηλεοπτικού διαδικτυακού ραδιοφώνου της Νέας Σμύρνης www.nstv.
Άλλος ένας συνάδελφος έφυγε νέος! Ο Γιώργος Γερόπουλος χτυπημένος απο τον καρκίνο, πέθανε αιφνιδίως τα ξημερώματα, σε ηλικία 54 ετών! Ο Γιώργος Γερόπουλος σπούδασε φυσικός, αλλά τον κέρδισε η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση.Επί σειρά ετών υπήρξε πολιτικός συντάκτης του Αθήνα 9.
Το άρθρο θα θέλαμε να διαβαστεί και να δοθεί άμεσα λύση, όχι πλέον απο πολίτες αλλά από τον νέο Πρόεδρο του Ι.Κ.
?Έκπτωτο? από το 2009, οπότε και έληξε η θητεία του, έκρινε από τη θέση του τον γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή με απόφασή του το ΣτΕ, μετά από προσφυγή θιγόμενου δημοσίου υπαλλήλου. Στον ?αέρα? βρίσκονται χιλιάδες αποφάσεις που ελήφθησαν την τελευταία εξαετία! Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας θα αποφανθεί έαν ο Λέανδρος Ρακιντζής παραμένει νόμιμα στη θέση του, εκδίδοντας και τις σχετικές διοικητικές πράξεις, παρά την λήξη της θητείας του από τον Σεπτέμβριο του 2009! Η απόφασηΤο Γ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας με σειρά αποφάσεων του, παρέπεμψε, λόγω σπουδαιότητας, στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, να κριθεί εάν ο Γενικός Επιθεωρητής ?η?όσιας ?ιοίκησης Λ.
Οι χειμερινές εκπτώσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 και θα διαρκέσουν έως τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου ενώ οι καλοκαιρινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου έως την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016. Οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι είναι από την Τρίτη 3 Μαΐου έως την Τετάρτη 10 Μαΐου και από την Τρίτη 1η Νοεμβρίου έως την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου.
Η Διοίκηση της ελληνικής εταιρείας Σκλαβενίτη ήρε όλα τα υφιστάμενα εμπόδια που είχε ορθώσει η τέως διοίκηση της γερμανικής εταιρείας ΜΑΚΡΟ, η οποία προσφάτως εξαγοράστηκε από την εταιρεία Σκλαβενίτη.
Όχι, δεν είσαι η αναπάντητη του αφεντικού σου, δεν είσαι τα likes στο προφίλ σου στο facebook..
Μια μεγάλη ήττα σε συμβολικό επίπεδο, αλλά και μια έμπρακτη απάντηση στο ερώτημα που βάζουν "καλοθελητές και άσπονδοι φίλοι" ποια είναι η διαφορά της "πρώτης κυβέρνησης της Αριστεράς", έδωσε χθες το υπουργείο Εργασίας και ο Π. Σκουρλέτης.
Πέθανε ο Στέφανος Στεφάνου, ένας άνθρωπος ο οποίος ταυτίστηκε με την ελληνική Αριστερά του 20ού αιώνα. Ενας λόγιος της ανανεωτικής Αριστεράς και από τους σπουδαιότερους διορθωτές και επιμελητές βιβλίων και κειμένων Γεννημένος στο Σουφλί το 1926, πέρασε πολλά χρόνια στη φυλακή και την εξορία, στα χρόνια του Εμφυλίου και της Χούντας.
Να γλιτώσουν από την ανεργία και να εξασφαλίσουν τον άρτο τον επιούσιο προσπαθούν όσοι έμειναν εκτός Βουλής μετά τις τελευταίες εκλογές. Πρώτα ο πρώην δημοσιογράφος, πρώην δημαρχος και πρών υπουργός Αργύρης Ντινόπουλος βρήκε δουλειά στον ραδιοσταθμό του Χατζηνικολάου (RealFm) κάνοντας δίδυμο με τον Στάθη Σταυρόπουλο.
- Το βρέφος ήταν μόλις 28 ημερών και οι γιατροί στο νοσοκομείο στην Κρήτη το παρέλαβαν νεκρό - Δεν αποκλείεται η σορός του νεκρού βρέφους να μεταφερθεί στην Αθήνα για νεκροψία-νεκροτομή - Η αστυνομία ήδη ερευνά το θάνατο του μωρού προκειμένου να διαπιστώσει τα αίτια - Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το μωράκι ήταν παιδί τοξικομανών γονιών Μπορεί ο κόσμος και η Ελλάδα να γιόρταζαν την έλευση του 2016, αλλά δυστυχώς η ζωή έδειξε με το πιο σκληρό της πρόσωπο, πως κάποια παιδιά είναι ενός κατώτερου Θεού δυστυχώς. Δυστυχώς αυτό αποδείχθηκε σήμερα με τον πιο τραγικό τρόπο, καθώς η Κρήτη πενθεί για τον χαμό ενός βρέφος, ενώ μωρού μόλις 28 ημερών που ξεψύχησε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.
Θέσεις μάχης για την επόμενη ημέρα παίρνουν οι υποψήφιοι διάδοχοι του Ε. Βενιζέλου Ξεκινά αύριο, Παρασκευή το έκτακτο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ με τους υποψήφιους διαδόχους του Ευάγγελου Βενιζέλου να παίρνουν θέσεις μάχης για την επόμενη ημέρα, για την καρέκλα του Αρχηγού.
Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται από την Κυριακή το οποίο σταδιακά ?και μέχρι τη Δευτέρα ? θα έχει εξαπλωθεί σε όλη τη χώρα.
Συνελήφθησαν την 31-5-2015 το μεσημέρι στην Πετρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τ.Α.
Ο Γιάννης Αργύρης κι η Μπουάτ του Εσπερίδες ήταν η ιστορία του Νέου Κύματος στην Πλάκα, από το 1964 έως και το 2004 που οι Μπουάτ έκλεισε..
Φέτος πες έμπρακτα «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» στο περιβάλλον με αφορμή τον Παγκόσμιο εορτασμό του στις 5 Ιουνίου. Πάρε μέρος στην πιο ιστορική εκστρατεία καθαρισμών της χώρας, που συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια σταθερής υλοποίησης.
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων (4) ημεδαπών, ηλικίας 29, 31, 49 και 50 ετών, για τους οποίους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν αρπαγές τσαντών. Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και της διακεκριμένης κλοπής από περισσότερους που είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές και ληστείες τελεσθείσες κατ? επάγγελμα και κατά συνήθεια από κοινού και κατ? εξακολούθηση.
Νέοι συντελεστές φορολόγησης και ?έκτακτη? εισφορά τρώνε το εισόδημα μισθωτών και συνταξιούχων. Τα πάνω, κάτω έρχονται στη φορολόγηση όλων των εισοδημάτων, αλλά και της περιουσίας μέσα στο 2016 με έξι αλλαγές που φέρνουν στην πλειοψηφία τους μεγάλες επιβαρύνσεις για όλες τις κατηγορίες των φορολογούμενων, ανεξάρτητα απ' το εισόδημά τους.
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr






























