Ξαναβγαίνει από τα συρτάρια ο φόρος στις τραπεζικές συναλλαγές, με κάποιες εξαιρέσεις, προκειμένου να κλείσει η δημοσιονομική τρύπα και να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τους δανειστές.
Ξαναβγαίνει από τα συρτάρια ο φόρος στις τραπεζικές συναλλαγές, με κάποιες εξαιρέσεις, προκειμένου να κλείσει η δημοσιονομική τρύπα και να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τους δανειστές.
Των Τάσσου Δίκα και Γιώργου Χατζηκωνσταντίνου * .
Είναι γλυκό το πιοτό της αμαρτίας και αυτός είναι ο χάρτης της! Ο χάρτης, δηλαδή, των 32 εκατομμυρίων χρηστών της καναδικής ιστοσελίδας για εξωσυζυγικές σχέσεις, της Άσλει Μάντισον (Ashley Madison), που έπεσε θύμα χάκερς. Τα προσωπικά δεδομένα που? κλείνουν σπίτια, έχουν υποκλαπεί και η ισπανική ψηφιακή υπηρεσία Tecnil?gica έφτιαξε τον παγκόσμιο χάρτη που δείχνει την κατανομή των χρηστών της ιστοσελίδας, άρα των? εραστών της απιστίας, ανά τον κόσμο.
Ο 5χρονος δινει μαχη να κρατηθει στην ζωη...
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημερώνει τους χρήστες του Διαδικτύου, για την εμφάνιση και στη χώρα μας ενός κακόβουλου λογισμικού – ψηφιακής απειλής, τύπου «Crypto–Malware»
Τη χρησιμοποίηση, κατά το έτος 2016, επτακοσίων σαράντα έξι (746) Εθνοφυλάκων, για φρούρηση αποθηκών πυρομαχικών, καυσίμων, υλικών επιστράτευσης και λοιπών εγκαταστάσεων του Στρατού Ξηράς προβλέπει απόφαση του ΥΠΕΘΑ.
Ο Βασίλης Τζιγκούρας, υδραυλικός στο επάγγελμα και φιλόζωος?στην ψυχή, αποφάσισε με τις γνώσεις και τις δεξιότητές του να βοηθήσει ανάπηρα τετράποδα. Και το πέτυχε.
Το κτήριο του Κεράνη στον Πειραιά κοστίζει στο ελληνικό Δημόσιο 221.000 ευρώ τον μήνα! Ναι, καλά ακούσατε, δηλαδή δύο εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.
ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Γιατί διαγράφετε από την Ιστορία Γ΄ Λυκείου τον Ποντιακό Ελληνισμό; Εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ στις ιδεοληψίες περί? συνωστισμού! Ποιοι ήταν οι λόγοι που επέβαλαν την απάλειψη και αντικατάσταση από την εξεταστέα ύλη στην Ιστορία της Γ΄ Λυκείου του κεφαλαίου «Ο παρευξείνιος ελληνισμός κατά τον 19ο και 20ο αιώνα», στο οποίο αναδεικνύεται μεταξύ άλλων και το ζήτημα της Γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού, και αν σκοπεύει να αλλάξει την απόφασή του ζητά να πληροφορηθεί ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος με ερώτησή του στον υπουργό παιδείας κ.
Η μητερα τους τα αναζητα.
Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες σκηνοθέτες της τηλεόρασης ο Κώστας Κουτσομύτης, πέθανε σήμερα το μεσημέρι μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.
Συνελήφθη στις 14-8-2015 το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εξαρχείων, 51χρονος ημεδαπός, για απάτες κατ? εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 14-8-2015, ο 51χρονος αφαίρεσε από κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας στην περιοχή των Αμπελοκήπων ταχυδρομική επιστολή τραπεζικού ιδρύματος που περιείχε μία (1) πιστωτική κάρτα.
Δεν την προλαβε η μητερα της...
2 αναπηρικα αμαξιδια ζητα ο Ελληνικος Ερυθρος Σταυρος.
Σοκ έχουν προκαλέσει στην κοινωνία του Μεσολογγίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής, η αποκάλυψη σύμφωνα με την οποία ένας 45χρονος πιάστηκε το μεσημέρι της Κυριακής να βιάζει μια 91χρονη στο σπίτι της οποίας φιλοξενείτο και σύμφωνα με μία εκδοχή είχε και την ευθύνη φροντίδας της. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.
Σε στάσεις εργασίας προχωρούν μεθαύριο, Πέμπτη 10/3, οι εργαζόμενοι σε ηλεκτρικό και μετρό από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8.00 π.μ. και από τις 21.00 έως και τη λήξη της βάρδιας.
Από τον λογαριασμό του Ιωάννη Λαζάρου στο facebook αλιεύσαμε το παρακάτω κείμενο, που αποδίδεται στην ιατρό Μάχη Τράκα: «Mahi TrakaΕπειδη ειμαι γιατρος αυτη την εικονα ουτε την δεχομαι !!!!! ουτε την ανεχομαι!!!! κανω εφημεριες απο 24 χρονων ..
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr




























