Ανακοίνωση Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης

Ως απαράδεκτη απέρριψε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών- την όντως απαράδεκτη- αγωγή του Δήμου Γλυφάδας και προσωπικά του Δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου,με την οποία διεκδικούσε εκτάσεις του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης εντός του πρώην αεροδρομίου, ανάμεσα στις οποίες και το ιστορικό γήπεδο των Σουρμένων.

Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή και η Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δήμου αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένηκαι συγχαίρει τη Νομική Υπηρεσία του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης για την άψογη διεκπεραίωση της υπόθεσης και την απόκρουση της αγωγής.

Ο Δήμος Γλυφάδας - όπως και ο Δήμος Αλίμου (το 2017) - επεδίωξε αλλαγή των ορίων των δύο Δήμων και απέτυχε, όπως απέτυχαν και στην προσφυγή που έκαναν κατά του Φορέα Διαχείρισης Κοινοχρήστων Χώρων Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά στο ΣτΕ.

Πρέπει κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσουν οι Δήμαρχοι των όμορων Δήμων, Αλίμου και Γλυφάδας,ότι οι προκάτοχοί τους εδώ και 80 χρόνια, ουδέποτε είχαν ανάλογες αξιώσεις ή διεκδικήσεις εις βάρος του Δήμου μας, απλούστατα γιατί το δίκαιο και το νόμιμο είναι από την πλευρά του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης.

Πρέπει να καταστεί σαφές σε όλους τους φιλόδοξους δημάρχους των όμορων Δήμων, πως κάθε φορά που θα επιχειρούν να υφαρπάξουν εκτάσεις ή να αλλάξουντα διοικητικά μας όρια θα έχουν τα ίδια αποτελέσματα. Πόσες χιλιάδες ευρώ θα ξοδέψουν ακόμα οι δημότες τους, κι εμείς, για να αποδεικνύουμε κάθε φορά το αυτονόητο;

Σεβαστείτε επιτέλους τα όρια του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης όπως τα είχαν σεβαστεί και οι προκάτοχοί σας και ελάτε από κοινού να εργαστούμε για τα συμφέροντα των τοπικών μας κοινωνιών και την ευρύτερη ανάπτυξη και όχι την απώλεια κεκτημένων δικαιωμάτων του λαού του Ελληνικού και της Αργυρούπολης.


Προβλήθηκε 244 φορές

Τι προβλέπει η μεγάλη ανάπλαση του Σκοπευτηρίου από τον Δήμο Καισαριανής

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεγάλη ανάπλαση του Σκοπευτηρίου στην Καισαριανή, μετά και την ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής, πως η σχετική μελέτη εξασφάλισε όλες τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις και εγκρίσεις και είναι πλέον έτοιμη προς δημοπράτηση

ΑΑΔΕ: Σε πιτσαρία στην Αργυρούπολη ''ξέχασαν'' να κόψουν 58.200 αποδείξεις για παραγγελίες μέσω πλατφόρμας

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η συνεργασία των ελεγκτών με τις πλατφόρμες διανομής φαγητού αποδίδει όλο και περισσότερους καρπούς με τα στοιχεία που αποστέλλουν οι πλατφόρμες να αξιοποιούνται καθημερινά…