Δημήτρης Γιατράς

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

''Βύρωνας Μπροστά''

Συνεχίζουμε μαζί την προσπάθεια για να γυρίσουμε σελίδα στον Δήμο Βύρωνα. Να πιάσουμε ξανά το νήμα της δημιουργίας και να προχωρήσουμε μπροστά.

Ο Δημήτρης Γιατράς γεννήθηκε στη Ζάκυνθο και από το 1970 κατοικεί στον Βύρωνα.

Επικεφαλής της ομάδας ενεργών πολιτών Βύρωνα «Η Ζωή μας» και απόφοιτος Ε.Α.Π στη Διοίκηση Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά για πολλά χρόνια στον Βύρωνα.

Είναι υπάλληλος στο Υπουργείο Πολιτισμού Κ.Ο.Α Μέγαρο Μουσικής και έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική και συνδικαλιστική δράση, είναι επίσης εξεταστής αδειών εξάσκησης επαγγέλματος ΕΟΠΠΕΠ

Η προσφορά του στις δομές της πόλης μας είναι πολύ σημαντική.

Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος και Γ. Γραμματέας συμβασιούχων Ο.Δ.Ι.Ε., Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Ο.Ι.Υ.Ε., οργανωτικός Γ. Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ και Μέλος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου ΜΜΕ της ΓΣΕΒΕΕ.

Επίσης, υπήρξε Μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Ελλάδος, του Διοικητικού Συμβουλίου Ι.Κ.Α., αλλά και των Δευτεροβάθμιων Επιτροπών του ίδιου κρατικού φορέα, Μέλος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Β.Ε.Α), της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης και των Δ.Σ. Ντάνκαν και Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Ήταν Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του Α.Ο. Καρέα και σήμερα αποτελεί μέλος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Βύρωνα.

Η αγάπη για τον συνάνθρωπο και η διάθεση για προσφορά τον ώθησαν στη συνεργασία του με τη UNICEF GREECE, όντας ισόβιο μέλος της.#Μαζί_με_τον_Μίλτο

O Δημήτρης Γιατράς στο Facebook


Προβλήθηκε 1542 φορές

Τροχαίο στην Γλυφάδα - αυτοκίνητο ''μπούκαρε'' σε παρκάκι και έπεσε σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το notia.gr, ένα αυτοκίνητο που πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα, ξέφυγε από την πορεία του στη συμβολή της Λεωφόρου Γρηγορίου Λαμπράκη με την οδό Αγίου Γερασίμου στη Γλυφάδα

Νικόλαος Σπυριάδης - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  ''ΑγαΠάμε την Πόλη μας'' τον Άγιο Δημήτριο.

Θέλω και μπορώ να βοηθήσω με τις γνώσεις, την εμπειρία μου αλλά και την πραγματική αγάπη μου για την πόλη μας στην αλλαγή της εικόνας της, με έμφαση στην καθαριότητα και στην οδική ασφάλεια.