Δημήτρης Γιατράς

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

''Βύρωνας Μπροστά''

Συνεχίζουμε μαζί την προσπάθεια για να γυρίσουμε σελίδα στον Δήμο Βύρωνα. Να πιάσουμε ξανά το νήμα της δημιουργίας και να προχωρήσουμε μπροστά.

Ο Δημήτρης Γιατράς γεννήθηκε στη Ζάκυνθο και από το 1970 κατοικεί στον Βύρωνα.

Επικεφαλής της ομάδας ενεργών πολιτών Βύρωνα «Η Ζωή μας» και απόφοιτος Ε.Α.Π στη Διοίκηση Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά για πολλά χρόνια στον Βύρωνα.

Είναι υπάλληλος στο Υπουργείο Πολιτισμού Κ.Ο.Α Μέγαρο Μουσικής και έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική και συνδικαλιστική δράση, είναι επίσης εξεταστής αδειών εξάσκησης επαγγέλματος ΕΟΠΠΕΠ

Η προσφορά του στις δομές της πόλης μας είναι πολύ σημαντική.

Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος και Γ. Γραμματέας συμβασιούχων Ο.Δ.Ι.Ε., Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Ο.Ι.Υ.Ε., οργανωτικός Γ. Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ και Μέλος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου ΜΜΕ της ΓΣΕΒΕΕ.

Επίσης, υπήρξε Μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Ελλάδος, του Διοικητικού Συμβουλίου Ι.Κ.Α., αλλά και των Δευτεροβάθμιων Επιτροπών του ίδιου κρατικού φορέα, Μέλος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Β.Ε.Α), της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης και των Δ.Σ. Ντάνκαν και Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Ήταν Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του Α.Ο. Καρέα και σήμερα αποτελεί μέλος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Βύρωνα.

Η αγάπη για τον συνάνθρωπο και η διάθεση για προσφορά τον ώθησαν στη συνεργασία του με τη UNICEF GREECE, όντας ισόβιο μέλος της.#Μαζί_με_τον_Μίλτο

O Δημήτρης Γιατράς στο Facebook


Προβλήθηκε 2301 φορές

Παγκράτι: Έκρηξη σε είσοδο πολυκατοικίας - Άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στην οδό Κρησίλα στο Παγκράτι, όταν στις 3:40 εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός που είχαν τοποθετήσει άγνωστοι στην είσοδο πολυκατοικίας

Εξαφανίστηκε η 53χρονη Κατερίνα από τον Άλιμο

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αικατερίνης Φουστέρη από τον Άλιμο σήμερα στις 15/06/2024 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς υπάρχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.