Δημήτρης Ταμβάκος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

''Ηλιούπολη πάμε μπροστά''


Βιογραφικό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη από γονείς Ηπειρώτες.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες Χειρ. Οδοντίατρο και Φαρμακοποιό, απόφοιτες του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Απόφοιτος και αυτός της Οδοντιατρικής Σχολής του Παν. Αθηνών το 1980 υπηρέτησε την θητεία του ως έφεδρος ανθυπίατρος και από το 1982 εργάζετε ανελλιπώς ως Χειρουργός Οδοντίατρος στην Ηλιούπολη.

Εξελέγην το 2019 Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης με την παράταξη του Τάσου Ευσταθίου “Ηλιούπολη πάμε μπροστά” με την οποία κατέρχεται και πάλι υποψήφιος.

Είναι αρωγός στον αγώνα του πολύπειρου στην αυτοδιοίκηση επί 25ετια Τάσου Ευσταθίου και περιμένει με το πάθος τους για την πόλη τους να δώσουν πνοή, όραμα και λύσεις στα προβλήματα της πόλης τους.

Στην τετραετία που πέρασε προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις και ως γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και ως Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής αξιόπιστα, με έργα και παρεμβάσεις στα όργανα για το καλύτερο της πόλης του, για λύση προβλημάτων, για τον Ηλιουπολίτη!

Αν θεωρείτε ότι τα κατάφερε και πρόσφερε ό,τι ήταν δυνατόν για την Ηλιούπολη στηρίξτε τον ξανά με την ψήφο σας ώστε να συνεχίσει να προσφέρει για όλους σας, για τα παιδιά σας, για την πόλη σας, το σπίτι σας, την αγάπη σας στην Ηλιούπολη!!!

Ο Δημήτρης Ταμβάκος στο facebook

Προβλήθηκε 1579 φορές