ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ''

Εντός των τειχών 01 Μαρτίου 2022

Η Υπηρεσία Δόμησης-Πολεοδομία του Δήμου Ηλιούπολης, δεν θα ξεκινήσει από 1 Μαρτίου 2022 την λειτουργία της για την εξυπηρέτηση του κοινού, αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής οι αναγκαίες θεσμικές διαδικασίες, καθώς και οι σχετικές διαδικασίες παράδοσης-παραλαβής από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Αθηναίων. 

Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση, μετά την σχετική τελική απόφαση της κυβέρνησης. 

Κώστας Σεφτελής 

Αντιδήμαρχος 

 Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης  

www.ilioupoli.gr/news/announcements

Προβλήθηκε 2462 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.