Δήμος Ηλιούπολης: 3ήμερο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης ''Δασικές Πυρκαγιές''

Εντός των τειχών 12 Μαρτίου 2024

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 στις 8:00 π.μ ξεκινάει στο Δήμο Ηλιούπολης 3ήμερο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης με θέμα «Δασικές Πυρκαγιές» σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα, το οποίο απευθύνεται σε Πυροσβέστες, σε Εγγεγραμμένους Εθελοντές Πυροσβέστες, σε Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας, όπως και σε Αυτοδιοικητικούς του Δήμου Ηλιούπολης.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί την Τρίτη 12 Μαρτίου και την Τετάρτη 13 Μαρτίου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης, ενώ την Πέμπτη 14 Μαρτίου θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης(Ύδρας & Μνησικλέους).


Η διάρκεια του Προγράμματος Εκπαίδευσης θα είναι από τις 8:00 π.μ έως τις 13:00.


Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 : Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου
Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024: Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου
Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024: Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης


Πηγή: www.facebook.com

Προβλήθηκε 846 φορές

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.