Δήμου Ξενοφών 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 

Νέα Πνοή Προοπτική


Βιογραφικό Σημείωμα

Ονομάζομαι Δήμου Ξενοφών.

Είμαι 43 ετών, Μηχανικός αεροσκαφών, παντρεμένος με την Θεοδώρα Σταμούλη, αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. Είμαστε γονείς  δυο υπέροχων παιδιών (δίδυμα) 5 ετών.  Διαμένω στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου τα τελευταία 15 χρόνια. 

Η εμπειρία μου ως μακροχρόνιος κάτοικος με τη δική μου οικογένεια, με δένει στην κοινότητα και με κινεί για να δράσω προς την καλύτερη κατεύθυνση. Η αφοσίωση μου στην ανάπτυξη του δήμου και η δέσμευση μου να δημιουργήσω ένα θετικό μελλον για τα παιδιά μας με πλήρη ασφάλεια και προοπτική για το μέλλον , είναι η κινητήριος μου δύναμη. 

Επιθυμώ να υποστηρίξω τη συνεργασία και την αμοιβαία κατανόηση των δημοτών και της δημοτικής αρχής, προωθώντας πρωτοβουλίες και πολιτικές που θα εξυπηρετούν το κοινό καλό. Με πάθος και δέσμευση, στοχεύω να διαμορφώσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Αποδέχθηκα την πρόταση του κ. Χρήστου Πρεκετέ να είμαι Υποψήφιος στην Νέα Πνοή Προοπτική για τους εξής λόγους.

1) Ο άνθρωπος αυτός φαίνεται να έχει εντυπωσιακή εμπειρία και αφοσίωση στον δημόσιο βίο. Η δουλειά και οι προσπάθειές του στην περιοχή μας τα τελευταία χρόνια μας εμπνέουν εμπιστοσύνη για το μέλλον.

2)  Εχει βαθιές ρίζες στην κοινότητά μας και  διαθέτει εξαιρετικές συνδέσεις με τους δημότες. Η ικανότητα του να κατανοεί τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες των κατοίκων μας τον κάνει ιδανικό σύμμαχο για να προωθήσουμε αλλαγές που θα έχουν θετική επίδραση.

3) Οι ιδέες που προτείνει και ο ενθουσιασμός του για το μέλλον του δήμου μας, αναδεικνύουν μια διαφορετική προσέγγιση στην πολιτική. Η δέσμευση του για την καινοτομία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας φέρει  ελπίδα για ένα δυναμικό και ευημερούν μέλλον.

4) Οι προτάσεις του για το μέλλον του δήμου μας στοχεύουν στην ενότητα και το κοινό όραμα. Η δυνατότητά του να ενώσει τους δημότες μας γύρω από τους στόχους είναι εμπνευσμένη και επιθυμούμε να τον υποστηρίξουμε στην προσπάθειά του.

Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που είμαι ενθουσιασμένος να συνεργαστώ με αυτόν τον αξιόλογο άνθρωπο. Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας θα μας οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον για τον δήμο μας και όλους τους κατοίκους του.

«Με πάθος και αφοσίωση, επιθυμώ να είμαι ένας ενεργός παράγοντας που θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη του δήμου μας για ένα καλύτερο μέλλον. Στοχεύω να αναδείξω τις ανάγκες της κοινότητάς μας και να εργαστώ προς την καλύτερη κατεύθυνση, προσφέροντας τις ικανότητες μου και τις ιδέες μου για την πρόοδο του τόπου μας. Θα δώσω το καλύτερο εαυτό μου για να συνδράμω στην κατασκευή ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους μας.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους δημότες να ονειρεύονται μια καλύτερη ζωή στην περιοχή τους.

Μέσα από την αλληλεπίδραση και τη συνεργασία με την κοινότητα, μπορούμε να βοηθήσουμε τους δημότες να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους και μαζί να δημιουργήσουμε μια καλύτερη κοινωνία για όλους μας.

https://neapnoiprooptiki.blogspot.com

Προβλήθηκε 1413 φορές

Αθάνατοι οι ήρωες μας!

Επιμνημόσυνη δέηση τελέσθηκε το απόγευμα της 22ης Ιουλίου στη μνήμη των πεσόντων Αρχιπυροσβεστών Δημητρίου Μαλούκου και Θεμιστοκλή Μαυραειδή, του Πυροσβέστη Αλέξανδρου Διαβολή και του Εθελοντή Πυροσβέστη Δημητρίου Καραμολέγκου,