Έφυγε από τη ζωή ο 19χρονος ποδοσφαιριστής Χρήστος Τσουκνίδας

Στα πέριξ 20 Ιουνίου 2024

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ραφήνας από την είδηση του θανάτου του Χρήστου Τσουκνίδα σε ηλικία μόλις 19 ετών.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Τριγλία Ραφήνας.

Η ομάδα έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του 19χρονου σε ανακοίνωση που εξέδωσε στην οποία αναφέρεται:

«Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε ότι ένα παιδί μας, έφυγε από αυτόν τον κόσμο για να ταξιδέψει στην γειτονιά των αγγέλων. Ένα 19χρονο παιδί που ενώ είχε όλη την ζωή μπροστά του, δυστυχώς νικήθηκε από έναν ανίατο αντίπαλο, σε έναν πολύμηνο και άνισο αγώνα. Ένα παιδί που είχε όλα τα προσόντα να σταδιοδρομήσει στο ποδόσφαιρο, ένα παιδί κόσμημα για τις ακαδημίες μας.

Ένα παιδί που ξεχώριζε για το ήθος του. Ότι και να πούμε είναι πολύ λίγο αυτές τις στιγμές. Τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους γονείς του και στον αδελφό του. Χρήστο Τσουκνίδα θα σε θυμόμαστε για πάντα. Καλό σου ταξίδι Χρηστάκο και να ξέρεις ότι θα μας λείψεις πολύ».

www.zougla.gr

Προβλήθηκε 678 φορές

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ο 23χρονος οδηγός ταξί φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο, στο πίσω μέρος του οποίου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Είχαν συγκρουστεί με άλλη μηχανή πριν σκοτωθούν - Η σοκαριστική περιγραφή για την διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης (3/6/25) με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, σε τροχαίο με μηχανή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.