Εισβολή ληστών σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο - Έδεσαν τους ιδιοκτήτες

Στα πέριξ 26 Μαϊου 2023

Zougla Newsroom

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένα ζευγάρι τα ξημερώματα της Παρασκευής στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο.

Δύο άγνωστοι δράστες, λίγο πριν τις 4 το πρωί, παραβίασαν το παράθυρο του μπάνιου της διώροφης μονοκατοικιας και κατάφεραν να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού. Ο 83χρονος και η 58χρονη Ρωσίδα σύζυγος του, που εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν, «πάγωσαν» στη θέα των ληστών που αποδείχτηκαν ιδιαίτερα σκληροί.

Τους έδεσαν σε καρέκλες με κομμάτια υφάσματος και στη συνέχεια αλώνισαν μέσα στα δωμάτια.

Βρήκαν χρήματα και κοσμήματα και διέφυγαν μέσα στη νύχτα. Το τρομοκρατημένο ζευγάρι, ύστερα από ώρα, κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Ευτυχώς, παρά την περιπέτεια που έζησαν, δεν τραυματίστηκαν, ενώ οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στην περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

www.zougla.gr

Προβλήθηκε 1197 φορές

''Ρίξαμε τα τείχη για τους αθλητές μας''  Βραβεύσεις Αθλητών Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης 2026

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου πραγματοποίησαν την Κυριακή 1 Μαρτίου 2026, την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των αθλητών, προπονητών καθώς και όλων όσων συνέβαλαν για τις νίκες και τις διακρίσεις που πέτυχαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2025.

Η νέα διοικητική δομή του Δήμου Αλίμου: Οι αντιδήμαρχοι, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι και οι αρμοδιότητες

Με στόχο την αποτελεσματική λειτουργία της πόλης και την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη, ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, προχώρησε στον ορισμό της νέας ομάδας διοίκησης.