Από την Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ηλιούπολης ανακοινώθηκαν οι δράσεις του Παραρτήματος για το επόμενο διάστημα και απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στα μέλη του.

Την Παρασκευή 30/09/2022, ώρα 18:00 στο θέατρο του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης καλεί σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στο χώρο του μουσείου της Εθνικής Αντίστασης για την ανάδειξη εφορευτικής επιτροπής, για τις εκλογές που θα γίνουν από τις 3 έως τις 7 Οκτώβρη.

Θα γίνει απολογισμός δράσης και εκλογή εφορευτικής επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιήσει τις αρχαιρεσίες. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

Την Δευτέρα 3 Οκτώβρη, μαζί με την έναρξη των εκλογών, θα γίνει ομιλία από την αντιστασιακό Αθηνά Λάτση.

Την Παρασκευή 7 Οκτώβρη διοργανώνει Ημερίδα για την παραχάραξη της ιστορίας με τη συμβολή δασκάλων και μαθητών της περιοχής.

Μετά την λήξη των εκλογών θα πραγματοποιηθεί λαϊκό γλέντι, γιατί όπως λέει και το πασίγνωστο σύνθημα της ΕΠΟΝ: «Πολεμάμε και Τραγουδάμε»!

https://lsilioupolis.wordpress.com

Προβλήθηκε 141 φορές

Συμπαράσταση τη Δευτέρα 5 Δεκέμβρη  στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κακουργημάτων (Ο.Μ.  ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.  ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - Ν.Ε. Ανατολικής Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. - Επιτροπή  Δικαιωμάτων)

Στις 5 Δεκέμβρη ξεκινάει η δίκη του αστυνομικού που κατηγορείται, για την κακοποίηση και τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη.

Χειροπέδες σε δολοφόνο ληστή που τρομοκρατούσε Ηλιούπολη, Δάφνη

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας αλλοδαπός για διάπραξη ληστειών με αρπαγή τσάντας στη Δάφνη και την Ηλιούπολη. Μάλιστα, σε μία περίπτωση το θύμα του κακοποιού έχασε τη ζωή του και σε άλλη μία τραυματίστηκε σοβαρά.