Τα αποτελέσματα τουλάχιστον των 125 τεστ πότε θα ανακοινωθούν;

Δήμος Ηλιούπολης: ''Αναβολή της δράσης των rapid tests λόγω καιρού''.

Με εξαιρετική οργάνωση αλλά κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες θερμοκρασίας 2°C, διενεργήθηκαν την πρώτη μιάμιση ώρα 125 τεστ.

Το χιονόνερο που άρχισε να πέφτει, κατέστησε επισφαλείς τις λήψεις και προβληματική την συνέχιση της διαδικασίας των rapid tests.

Με απόφαση του κλιμακίου του ΕΟΔΥ και σε συνεννόηση με τον Δήμο Ηλιούπολης η δράση αναβλήθηκε και θα επαναληφθεί σύντομα και κατά προτεραιότητα.

Ευχαριστούμε τους πολίτες που προσήλθαν και ζητούμε την κατανόηση όσων τελικά περίμεναν, αλλά δεν κατέστη τελικά δυνατόν να εξεταστούν.

Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση για την ημέρα επανάληψης της διαδικασίας.

18 Ιανουαρίου 2021

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ηλιούπολης


Προβλήθηκε 324 φορές

Θέλεις Καρναβάλι στην Ηλιούπολη; Η ''APES AND DOTS'' το αναλαμβάνει...

Το Καρναβάλι του 2020 στον Δήμο Ηλιούπολης το είχε αναλάβει η “APES AND DOTS ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, έναντι του ποσού των 14.632,00 ευρώ. Το ίδιο και το φετινό (διαδικτυακό) Καρναβάλι έναντι του ποσού των 8.828,8Ο ευρώ.

Έχουμε κάνα νέο με το ''χαμένο'' από το Γραφείο Δημάρχου Βιβλίο Πρωτοκόλλου Εισερχομένων - Εξερχομένων εγγράφων;

Πέρασαν πολλοί μα πάρα πολλοί μήνες από τότε που η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε και μέσα στα θέματα που έφερε ήταν: ''Λήψη απόφασης σχετικά με την άσκηση ή μη μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου για το αδίκημα της υπεξαγωγής δημοσίων εγγράφων''. (06.12.2019) που μέσα στα πολλά αναφέρονται τα εξής...