Εντέλει δεν λύθηκε το πρόβλημα της ολισθηρότητας.

Αναφέρει συνδημοτισσα σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του κ. Σεφτελή: ‘’Δυστυχώς πρέπει να έρθουν πάλι. Και άλλο τρακάρισμα πριν λίγο…''
Κάποια στιγμή θα λυθεί το θέμα πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από χθες.


Η ενημέρωση από τον κ. Σεφτελή στο Facebook

''Άμεσα και αποτελεσματικά αντιμετωπίστηκε η κατάσταση της ολισθηρότητας στο οδόστρωμα της οδού Τσαμαδού & Πατριάρχου Γρηγορίου.

Από κατοίκους της περιοχής και από το Ilioupolinews ενημερωθήκαμε για την ολισθηρότητα που δημιουργήθηκε στο οδόστρωμα της οδού Τσαμαδού και Πατριάρχου Γρηγορίου.

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκα στο σημείο με τους Αντιδημάρχους κ. Αντζινά και κ. Πούλο, όπου με το συνεργείο του Δήμου μας προχωρήσαμε στις απαραίτητες εργασίες καθαρισμού του οδοστρώματος και ρίψης πριονιδιού.

Επίσης άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με όχημα του 7ου Π.Σ., της Τροχαίας Ελληνικού και του τοπικού Α.Τ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις όλων των ανωτέρω, η ολισθηρότητα δημιουργήθηκε από διαρροή λαδιών από διερχόμενο όχημα πριν ξεκινήσει ο καθαρισμός του δρόμου μετά τη λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς. Δυστυχώς τα λάδια στο οδόστρωμα δεν έγιναν αντιληπτά από τα οχήματα της καθαριότητας, με αποτέλεσμα αυτά μετά τη ρίψη νερού από το βυτίο να εξαπλωθούν σε μεγαλύτερη έκταση του οδοστρώματος.

Όταν ολοκληρώσαμε τη ρίψη του πριονιδιού και επειδή αναμέναμε βροχόπτωση, η Τροχαία τοποθέτησε ταινίες σήμανσης στις εισόδους των τμημάτων του δρόμου που υπήρξε το πρόβλημα.

Εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος σημειώθηκαν πτώσεις πέντε δικύκλων, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

Παρακαλούμε τους οδηγούς που κινούνται στην οδό Τσαμαδού από την Σπύρου Μήλιου και στην Πατριάρχου Γρηγορίου από την Αγίας Μαρίνης μέχρι την Τσαμαδού, να διέρχονται με πολύ μεγάλη προσοχή''.

Καλή Κυριακή.  

Προβλήθηκε 337 φορές

Θέλεις Καρναβάλι στην Ηλιούπολη; Η ''APES AND DOTS'' το αναλαμβάνει...

Το Καρναβάλι του 2020 στον Δήμο Ηλιούπολης το είχε αναλάβει η “APES AND DOTS ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, έναντι του ποσού των 14.632,00 ευρώ. Το ίδιο και το φετινό (διαδικτυακό) Καρναβάλι έναντι του ποσού των 8.828,8Ο ευρώ.

Έχουμε κάνα νέο με το ''χαμένο'' από το Γραφείο Δημάρχου Βιβλίο Πρωτοκόλλου Εισερχομένων - Εξερχομένων εγγράφων;

Πέρασαν πολλοί μα πάρα πολλοί μήνες από τότε που η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε και μέσα στα θέματα που έφερε ήταν: ''Λήψη απόφασης σχετικά με την άσκηση ή μη μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου για το αδίκημα της υπεξαγωγής δημοσίων εγγράφων''. (06.12.2019) που μέσα στα πολλά αναφέρονται τα εξής...