ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 20ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Αξιότιμες/οι κυρίες/κύριοι,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την ευγενική χορηγία σας και τη γενναία στήριξή σας στην Ομάδα Ρομποτικής του Σχολείου μας, τους Future Workers.

Η Ομάδα μας συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στον First® Lego® League Greece https://firstlegoleague.gr, που πραγματοποιήθηκε στις 10 & 11 Μαρτίου 2024 στη Θεσσαλονίκη, κερδίζοντας το βραβείο του καλύτερου Μέντορα-Προπονητή και την 44η θέση!


Οι Future Workers, με το project e-Metal Cards, μία ψηφιακή εφαρμογή συλλογής μεταλλικών ταπών, αγαπημένο χόμπι πολλών παιδιών, απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές στον διαγωνισμό της Θεσσαλονίκης, παρά το νεαρό της ηλικίας των παικτών μας, και υπάρχει προτροπή και προοπτική για την ολοκλήρωση και την έκδοση της εφαρμογής.

Ως Σύλλογος Γονέων του 20ού Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης νιώθουμε μεγάλη χαρά για τη διάκριση των μαθητών του σχολείου μας και σας ευχαριστούμε για τη δική σας υποστήριξη σε αυτή την επιτυχία!

Με εκτίμηση,


Το Δ.Σ.

Αυτή είναι η ανάρτηση στο fb του Συλλόγου μας : www.facebook.com/groups

Προβλήθηκε 690 φορές

Ξεκίνησαν οι εγγραφές σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για την περίοδο 2024-2025. Αιτήσεις έως 23 Ιουνίου 2024

Ενημερώνουμε τους γονείς των βρεφών και νηπίων του Δήμου Ηλιούπολης ότι οι αιτήσεις εγγραφής για τη νέα Σχολ. Χρονιά 2024-2025, οι οποίες υπέχουν & θέση Υπεύθυνης Δήλωσης θα υποβάλλονται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην διεύθυνση του ιστότοπου