Η Φαίδρα Παπανδρέου, εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, ανιψιά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και κόρη του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού και συγγραφέα Νίκου Παπανδρέου κατακτάει τις πασαρέλες, όπως αναφέρει το MEGA.

Με όπλο την εμφάνισή της: Ψηλή, εντυπωσιακή ξανθιά, με τέλειες αναλογίες.

Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ, με την Σήλια Κριθαριωτη να βλέπει τις δημιουργίες της να αναδεικνύονται από την καλλονή της οικογένειας Παπανδρέου που έχει σταθερή συμμετοχή στα Μadwalk από το 2019.


Η νεαρή απόγονος των Παπανδρέου γεμάτη όνειρα για το μέλλον της. Για πρώτη φορά αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ακολουθήσει τα βήματα της οικογένειάς της.

Η ξανθιά καλλονή έχει ένα βαρύ επίθετο που μόνο του συχνά σηματοδοτεί την πορεία στην ζωή όσων το κουβαλούν. Η ίδια θα πει πως πρώτα από όλα βάζει τις σπουδές της, όμως τώρα πια έχει μπει στον χάρτη και η πολιτική.

Η καλλονή κόρη του Νίκου και της Αλεξίας Παπανδρέου στα 17 της με ύψος 1,78 κατακτάει την μόδα που την έχει γοητεύσει. Η παγκοσμίου φήμης σχεδιάστρια της έδωσε το βήμα και εκείνη άρπαξε την ευκαιρία.


Έχει μεγάλη αδυναμία στον αθλητισμό και ειδικά στη ρυθμική γυμναστική. Αγαπάει τον μοντέρνο χορό και τη ζωγραφική. Σε κάθε της απόφαση και νέο βήμα οι γονείς της είναι εκεί για αυτήν.

www.aftodioikisi.gr

Προβλήθηκε 507 φορές