Φωτιά σε διαμέρισμα στην Αργυρούπολη, στο νοσοκομείο με εγκαύματα ηλικιωμένο ζευγάρι

Στα πέριξ 13 Ιουλίου 2023

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Πέμπτης (13.07.2023) σε σπίτι στην Αργυρούπολη.

Η φωτιά ξέσπασε σε σπίτι στην οδό Αριστάρχου στην Αργυρούπολη, και σε αυτό μένει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι.

Οι ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν με εγκαύματα στο νοσοκομείο, με τον άνδρα να είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση.

Η φωτιά έχει σβηστεί, και πιθανότερη αιτία εκδήλωσης θεωρείται ένας ανεμιστήρας τον οποίο είχε βάλει το ζευγάρι να τους κάνει αέρα, και πήρε φωτιά.

www.dikaiologitika.gr

Προβλήθηκε 1079 φορές

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια