Φωτιά στη Γλυφάδα: Πρόστιμο 4.640 ευρώ στους 14χρονους συλληφθέντες - Οδηγούνται στον εισαγγελέα

Στα πέριξ 13 Αυγούστου 2024

Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα, Τρίτη (13.08.24) οι δύο ανήλικοι, ηλικίας 14 ετών και μαθητές Γυμνασίου, που συνελήφθησαν για τη φωτιά που ξέσπασε χθες, λίγο πριν τις 8 στη Γλυφάδα.

Στους 14χρονους επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 4.640,60 ευρώ στον καθένα για τη φωτιά στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Τερψιθέας.

Οι δύο ανήλικοι συνελήφθησαν στα όρια του αυτοφώρου από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, για πυρκαγιά από πρόθεση.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν μαζί με τους γονείς τους στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας, όπου έδωσαν κατάθεση.

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 5888 φορές

''Ρίξαμε τα τείχη για τους αθλητές μας''  Βραβεύσεις Αθλητών Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης 2026

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου πραγματοποίησαν την Κυριακή 1 Μαρτίου 2026, την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των αθλητών, προπονητών καθώς και όλων όσων συνέβαλαν για τις νίκες και τις διακρίσεις που πέτυχαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2025.

Η νέα διοικητική δομή του Δήμου Αλίμου: Οι αντιδήμαρχοι, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι και οι αρμοδιότητες

Με στόχο την αποτελεσματική λειτουργία της πόλης και την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη, ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, προχώρησε στον ορισμό της νέας ομάδας διοίκησης.