Αναστάτωση επικράτησε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, στην Ηλιούπολη, όταν ένα αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει, στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου και Βουλιαγμένης.

Η επέμβαση της πυροσβεστικης ήταν άμεση, θέτοντας μέσα σε λίγη ώρα τη φωτιά υπό έλεγχο, ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δεν σημειώθηκε τραυματισμός. 

Τα πρώτα στοιχεία αποδίδουν τη φωτιά σε μηχανική βλάβη, ενώ τον προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.Κατεσβέσθη πυρκαγιά σε ΕΙΧ όχημα επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στην Ηλιούπολη Αττικής.

Επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

9:52 μ.μ. · 1 Νοε 2021·Twitter Web App

Πυροσβεστική Υπηρεσία

Προβλήθηκε 968 φορές

Βασίλης Σπανάκης : ''Δεν μπορούμε να μιλάμε για την επένδυση του Ελληνικού χωρίς την Αστική Σήραγγα Ηλιούπολης και την αναβάθμιση της Λ. Βουλιαγμένης''

Στη Βουλή συζητήθηκε σήμερα η Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή του Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Βασίλειου – Πέτρου Σπανάκη, για την επίσπευση του έργου της Αστικής Σήραγγας Ηλιούπολης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚO ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν την αίτησή τους καθημερινά, από την Παρασκευή 01/07/202 έως την Παρασκευή 15/07/2022 και ώρες 9:00 π.μ. – 02:00 μ.μ. στο κτίριο που στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηλιούπολης επί της οδού Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45.

Γ.Σ.Ηλιούπολης: Οι όμιλοι στην Γ. Εθνική και στην Α.2 γυναικών.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (28/6) η κλήρωση για την ανακατανομή των ομάδων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη στους ομίλους του Νότου της Γ' Εθνικής (1ος, 2ος, 3ος) αλλά και στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών (1ος, 2ος, 3ος, 4ος).