Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ για αίμα και αιμοπετάλια

Εντός των τειχών 29 Σεπτεμβρίου 2023

Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Συμπολίτης μας έγγαμος με 3 παιδιά, συναθλητής μας από το μπάσκετ του Γ.Σ.Η. και νυν αθλητής των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ του ΓΣΗ, έως προ 2 εβδομάδων ενεργός αθλητής, διαγνώστηκε με οξεία λευχαιμία και χρήζει καθημερινών μεταγγίσεων έως ότου βρεθεί συμβατός δότης και αγωνίζεται για τη ζωή του.

Το μέγεθος της ανάγκης δεν δύναται να καλυφθεί από την Τράπεζα Φίλων του Αθλητισμού Ηλιούπολης, που τηρεί ο Γ.Σ.Η.

Θερμή παράκληση όποιος μπορεί να δώσει αίμα ή αιμοπετάλια, να στείλει μήνυμα γράφοντας ΕΠΙΘΥΜΩ στο 6945297490, ώστε να του δοθούν τα στοιχεία δήλωσης προορισμού του αίματος.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Η αιμοδοσία μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε κέντρο αιμοδοσίας.


www.facebook.com

Προβλήθηκε 1233 φορές

Erasmus+: Εκπαιδευτικοί από τα σχολεία Ηλιούπολης στηρίζουν την αειφορία στην εκπαίδευση στην Κροατία

Οκτώ εκπαιδευτικοί από τα 5ο και 20ο Δημοτικά Σχολεία Ηλιούπολης είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Η Αειφορία στην Εκπαίδευση: Παρουσίαση Πράσινων και Οικολογικών Τρόπων Ζωής»,