Την Τετάρτη 28.09.2022 και ώρα 04.00 μ.μ. η ομάδα του Γ.Σ. Ηλιούπολης θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Καλλιθέας για τον 3ο γύρο του κυπέλλου Ελλάδας.

Ανακοίνωση Σχετικά Με Τα Εισιτήρια Για Τον Αγώνα Κυπέλλου Με Την Καλλιθέα

27/09/2022

Η διοίκηση της Ηλιούπολης ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τις ειδικές τιμές εισιτηρίων που θα ισχύσουν για το παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στην Καλλιθέα, την Τετάρτη 28/09/22.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από ομόφωνη απόφαση της διοίκησης, η είσοδος σε όλα τα παιδιά έως 12 ετών θα είναι δωρεάν, ενώ για τους μαθητές 12-18 ετών το αντίτιμο του εισιτηρίου θα είναι στα 5 ευρώ.

Τα κανονικά εισιτήρια εισόδου θα κοστίσουν 10 ευρώ και θα είναι διαθέσιμα στο εκδοτήριο της κεντρικής εισόδου του γηπέδου.

Σας περιμένουμε για να στηρίξουμε την ομάδα μας!

https://ilioupolifc.gr

Προβλήθηκε 261 φορές

Συμπαράσταση τη Δευτέρα 5 Δεκέμβρη  στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κακουργημάτων (Ο.Μ.  ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.  ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - Ν.Ε. Ανατολικής Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. - Επιτροπή  Δικαιωμάτων)

Στις 5 Δεκέμβρη ξεκινάει η δίκη του αστυνομικού που κατηγορείται, για την κακοποίηση και τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη.

Χειροπέδες σε δολοφόνο ληστή που τρομοκρατούσε Ηλιούπολη, Δάφνη

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας αλλοδαπός για διάπραξη ληστειών με αρπαγή τσάντας στη Δάφνη και την Ηλιούπολη. Μάλιστα, σε μία περίπτωση το θύμα του κακοποιού έχασε τη ζωή του και σε άλλη μία τραυματίστηκε σοβαρά.