Γιάννης Παπαστεφανάκης: Ολοκληρώθηκε η επέμβαση του μικρού φίλου του ΠΑΟΚ στις ΗΠΑ

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 13 Σεπτεμβρίου 2024

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στις ΗΠΑ, η οποία διήρκησε τέσσερις ώρες.

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης βρέθηκε στις ΗΠΑ με έξοδα του ΠΑΟΚ και υποβλήθηκε σ’ ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο, αυτό της επιλεκτικής ριζιαίας ριζοτομής.

Αυτή η επέμβαση αναμένεται να εξαλείψει τη σπαστικότητα στα άκρα του. Όλα κύλησαν ομαλά, με το χειρουργείο να κρατάει τέσσερις ώρες.

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ θα παραμείνει για περίπου ένα μήνα στις ΗΠΑ και στη συνέχεια θα επιστρέψει Ελλάδα, ώστε με φυσιοθεραπείες να καταφέρει να περπατήσει.

Δείτε την φωτογραφία από το Instagram του πριν μπει στο χειρουργείο:


Ο μικρός Γιαννάκης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα των ελληνικών γηπέδων και ευχή όλων είναι ο φίλος του ΠΑΟΚ να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του.


Προβλήθηκε 2340 φορές
Ο καιρός την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2025

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στη βόρεια και την κεντρική Ελλάδα από τις πρωινές ώρες μέχρι αργά τη νύχτα, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύεται από τοπικές χαλαζοπτώσεις και από πολύ ισχυρούς ανέμους.