Γλυφάδα: Άνδρας αυτοπυροβολήθηκε μετά από καβγά με τη γυναίκα του στην είσοδο πολυκατοικίας

Στα πέριξ 12 Απριλίου 2024

Άνδρας αυτοπυροβολήθηκε στη Γλυφάδα, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με τη γυναίκα του στην είσοδο πολυκατοικίας, το απόγευμα της Παρασκευής (12.4.24).

Το περιστατικό συνέβη μετά από ξυλοδαρμό της γυναίκας του από τον άνδρα, που έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς.

Ο άνδρας ήταν 29 ετών, είχε ποινικό παρελθόν και εμπλεκόταν σε υποθέσεις ληστειών και ναρκωτικών. Μάλιστα, σύμφωνα με τον έλεγχο που έγινε από τους αστυνομικούς, είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη στη Γλυφάδα που συνέβη την Πέμπτη.

Στην είσοδο της πολυκατοικίας που διέμενε το ζευγάρι, ο άνδρας ξυλοκόπησε τη γυναίκα του και έγινε αντιληπτός από περίπολο αστυνομικών της ΟΠΚΕ που περνούσε από την περιοχή.

Οι αστυνομικοί επενέβησαν και ο άνδρας μπήκε στο εσωτερικό της πολυκατοικίας. Εισήλθε στο διαμερίσμά του και εκεί πήρε ένα πιστόλι Glock με το οποίο αυτοπυροβολήθηκε.

Ο άνδρας ήταν γνώριμος στις Αρχές και είχε την υποχρέωση να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας του κάθε 1η και 15 του μηνός.

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 685 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.