Άνδρας αυτοπυροβολήθηκε στη Γλυφάδα, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με τη γυναίκα του στην είσοδο πολυκατοικίας, το απόγευμα της Παρασκευής (12.4.24).

Το περιστατικό συνέβη μετά από ξυλοδαρμό της γυναίκας του από τον άνδρα, που έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς.

Ο άνδρας ήταν 29 ετών, είχε ποινικό παρελθόν και εμπλεκόταν σε υποθέσεις ληστειών και ναρκωτικών. Μάλιστα, σύμφωνα με τον έλεγχο που έγινε από τους αστυνομικούς, είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη στη Γλυφάδα που συνέβη την Πέμπτη.

Στην είσοδο της πολυκατοικίας που διέμενε το ζευγάρι, ο άνδρας ξυλοκόπησε τη γυναίκα του και έγινε αντιληπτός από περίπολο αστυνομικών της ΟΠΚΕ που περνούσε από την περιοχή.

Οι αστυνομικοί επενέβησαν και ο άνδρας μπήκε στο εσωτερικό της πολυκατοικίας. Εισήλθε στο διαμερίσμά του και εκεί πήρε ένα πιστόλι Glock με το οποίο αυτοπυροβολήθηκε.

Ο άνδρας ήταν γνώριμος στις Αρχές και είχε την υποχρέωση να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας του κάθε 1η και 15 του μηνός.

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 539 φορές

Πετράλωνα: Ιδιοκτήτης διαμερίσματος ξυλοκόπησε άγρια καθαρίστρια αφού πρώτα προσπάθησε να την βιάσει

Η 53χρονη, σε άθλια κατάσταση, αιμόφυρτη, με σχισμένα ρούχα και σπασμένη γνάθο, βρήκε το κουράγιο να καλέσει την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο παρολίγον βιαστής και κακοποιητής της να συλληφθεί