• venchi
  • paulou_dontia
  • chrysallida_new
  • carbonoff
  • syntrivani
  • raxati
  • ispecs
  • anthologio
  • lampros_odontiatros
  • george's_jewellery
  • little_bees
  • vlachos_apofraxeis
  • kargas
  • booze
  • enso_tatoo
  • petshopcorner
  • stamatiou_apofraxeis
  • kids_party
  • skoumis_metaforiki
  • moutrakia.kids.tv
  • 3pigs
  • jason cafe
  • dimi_fashion
  • Iraklis_Tsims
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • goudis
  • chrisalida
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • artina bakery
  • psinokaimetho
  • anagnostou

Γλυφάδα: Συνελήφθη η Εύη Βατίδου - Ακολούθησε, εμβόλισε μοτοσικλέτα και τραυμάτισε σοβαρά μία 57χρονη

Στα πέριξ 12 Νοεμβρίου 2023

Άγριο επεισόδιο τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη Γλυφάδα, με πρωταγωνιστές την Εύη Βατίδου και ένα ζευγάρι μοτοσικλετιστών που οδήγησαν στη σύλληψη του γνωστού μοντέλου. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr, η 46χρονη ακολούθησε και εμβόλισε μοτοσικλέτα, η οποία της έσπασε τον καθρέφτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία 57χρονη γυναίκα. Κρατείται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ένα αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

Όλα ξεκίνησαν 00.33 της Κυριακής (12.11.23). Σύμφωνα με το θύμα, προηγήθηκε ένα φραστικό επεισόδιο με τους δύο επιβάτες της μοτοσικλέτας έναν άνδρα 59 ετών και μία γυναίκα 57χρονών, οι οποίοι της έσπασαν τον καθρέφτη. 

Η Εύη Βατίδου ακολούθησε τη μοτοσικλέτα και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σήμα της αστυνομίας, «την εμβόλισε με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της 57χρονης, η οποία μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας. Στις 03.45 ενημερώθηκε το Υπασπιστήριο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της ΝΑ ότι η υγεία της 57χρονης βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, έχει σπάσει το χέρι και το πόδι.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας και η Εύη Βατίδου προσήχθησαν στο ΑΤ Γλυφάδας και στις 06.45 ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η Εύη Βατίδου στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας».

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 17040 φορές

Β. Σπανάκης: ''Πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ για την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης''

Για τη χρηματοδότηση ύψους άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης και της ευρύτερης περιοχής, μίλησε σήμερα στη Βουλή ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης στο πλαίσιο της συζήτησης σχετικής επίκαιρης ερώτησης του ΠΑΣΟΚ.

Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: ''Καρφώθηκε'' με κλεμμένο αυτοκίνητο σε 4 παρκαρισμένα οχήματα και συνελήφθη

Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.