Γλυφάδα: Θανατηφόρο τροχαίο με έναν νεκρό και δύο τραυματίες

Στα πέριξ 10 Οκτωβρίου 2024

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα (10.10.24) στη Γλυφάδα.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 03:00, στη συμβολή της Λεωφόρου Ποσειδώνος με τον Ανδρέα Παπανδρέου, στη Γλυφάδα. 

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε όταν ένα τζιπ που φέρεται να κινούταν με μεγάλη ταχύτητα έχασε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πάνω σε άλλο όχημα στο ίδιο ρεύμα. Στη συνέχεια, το δεύτερο όχημα έπεσε πάνω σε σταθμευμένο ΙΧ, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 51χρονος οδηγός, όπως αναφέρει η ΕΡΤ. 

Στο σημείο επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αλλά και κλιμάκιο της Τροχαίας. Οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τον άτυχο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι δύο τραυματίες επιβάτες του τζιπ μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Για τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διενεργείται προανάκριση.

 www.newsit.gr

Προβλήθηκε 4513 φορές

Κατεδάφιση 21 αυθαιρέτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης μετά από 50 χρόνια

Στην κατεδάφιση 21 αυθαίρετων κτισμάτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης προχώρησε την Τρίτη 21 Απριλίου η Πολεοδομία (Υπηρεσία Δόμησης) του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.