Στόν Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Δάφνης θα μεταφερθεί η Τιμία και Χαριτόβρυτος Χείρα του Αγ.Νεκταρίου Επισκ.Πενταπόλεως του Θαυματουργού και Ιατρού ,εκ της Ιεράς Μονής Αγ.Τριάδος Αιγίνης .

Η τελετή Υποδοχής θα γίνει την προσεχή Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στα προπύλαια του Ι.Ν.Ζωοδ.Πηγής Δάφνης,  υπο του Ιερού Κλήρου,των Αρχών ,των Σχολείων και των Πιστών.

Την προσεχή Κυριακή θα τελεσθεί Αρχιερατική Θ.Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ.Μητροπολίτου Ύδρας , Σπετσών και Αιγίνης κ.Εφραίμ ,παρουσία του τ.Προέδρου της Ελλ.Δημοκρατίας κ.Πρ.Παυλόπουλου .

Καθημερίνα θα υπάρχει πλούσιο Λατρευτίκο Πρόγραμμα , με Πρωινές Θ.Λειτουργίες ,Ι.Παρακλήσεις ,Απογευματινές ομιλίες για τον Αγ.Νεκτάριο και Ι.Αγρυπνίες (8.30-12.30 μ.μ)με την συμμετοχή Αρχιερέων , πλειάδας Ιερέων , Μοναχών & Βυζ.Χορωδίων .

Η Τιμ.Χείρα θα αναχωρήση απο την Δάφνη Δευτέρα 26 /2  το   μεσημέρι  για την Αίγινα.Προβλήθηκε 475 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.