Η ΔΑΦΝΗ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ Ι.Ν.ΖΩΟΔ.ΠΗΓΗΣ ΤΗΝ ΤΙΜ.ΧΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓ.ΤΡΙΑΔΟΣ - ΑΙΓΙΝΗΣ.

Στα πέριξ 19 Φεβρουαρίου 2024

Στόν Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Δάφνης θα μεταφερθεί η Τιμία και Χαριτόβρυτος Χείρα του Αγ.Νεκταρίου Επισκ.Πενταπόλεως του Θαυματουργού και Ιατρού ,εκ της Ιεράς Μονής Αγ.Τριάδος Αιγίνης .

Η τελετή Υποδοχής θα γίνει την προσεχή Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στα προπύλαια του Ι.Ν.Ζωοδ.Πηγής Δάφνης,  υπο του Ιερού Κλήρου,των Αρχών ,των Σχολείων και των Πιστών.

Την προσεχή Κυριακή θα τελεσθεί Αρχιερατική Θ.Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ.Μητροπολίτου Ύδρας , Σπετσών και Αιγίνης κ.Εφραίμ ,παρουσία του τ.Προέδρου της Ελλ.Δημοκρατίας κ.Πρ.Παυλόπουλου .

Καθημερίνα θα υπάρχει πλούσιο Λατρευτίκο Πρόγραμμα , με Πρωινές Θ.Λειτουργίες ,Ι.Παρακλήσεις ,Απογευματινές ομιλίες για τον Αγ.Νεκτάριο και Ι.Αγρυπνίες (8.30-12.30 μ.μ)με την συμμετοχή Αρχιερέων , πλειάδας Ιερέων , Μοναχών & Βυζ.Χορωδίων .

Η Τιμ.Χείρα θα αναχωρήση απο την Δάφνη Δευτέρα 26 /2  το   μεσημέρι  για την Αίγινα.



Προβλήθηκε 773 φορές

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ο 23χρονος οδηγός ταξί φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο, στο πίσω μέρος του οποίου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Είχαν συγκρουστεί με άλλη μηχανή πριν σκοτωθούν - Η σοκαριστική περιγραφή για την διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης (3/6/25) με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, σε τροχαίο με μηχανή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.