Στόν Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Δάφνης θα μεταφερθεί η Τιμία και Χαριτόβρυτος Χείρα του Αγ.Νεκταρίου Επισκ.Πενταπόλεως του Θαυματουργού και Ιατρού ,εκ της Ιεράς Μονής Αγ.Τριάδος Αιγίνης .
Η τελετή Υποδοχής θα γίνει την προσεχή Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στα προπύλαια του Ι.Ν.Ζωοδ.Πηγής Δάφνης, υπο του Ιερού Κλήρου,των Αρχών ,των Σχολείων και των Πιστών.
Την προσεχή Κυριακή θα τελεσθεί Αρχιερατική Θ.Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ.Μητροπολίτου Ύδρας , Σπετσών και Αιγίνης κ.Εφραίμ ,παρουσία του τ.Προέδρου της Ελλ.Δημοκρατίας κ.Πρ.Παυλόπουλου .
Καθημερίνα θα υπάρχει πλούσιο Λατρευτίκο Πρόγραμμα , με Πρωινές Θ.Λειτουργίες ,Ι.Παρακλήσεις ,Απογευματινές ομιλίες για τον Αγ.Νεκτάριο και Ι.Αγρυπνίες (8.30-12.30 μ.μ)με την συμμετοχή Αρχιερέων , πλειάδας Ιερέων , Μοναχών & Βυζ.Χορωδίων .
Η Τιμ.Χείρα θα αναχωρήση απο την Δάφνη Δευτέρα 26 /2 το μεσημέρι για την Αίγινα.
Οι διαρρήκτες στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, μπήκαν στο αυτοκίνητό τους, όμως εγκλωβίστηκαν και τότε παρέσυραν τις δύο μηχανές τραυματίζοντάς τους αστυνομικούς
Οι σταθμοί Νέος Κόσμος, Άγιος Ιωάννης και Δάφνη θα κλείνουν από τις 21:40 - Ειδική λεωφορειακή γραμμή θα εξυπηρετεί το κοινό στο τμήμα Συγγρού Φιξ – Άγιος Δημήτριος - Μέχρι πότε θα ισχύσουν οι αλλαγές