Βουβό έγχρωμο φιλμ 8mm. Αρχείο Β. Μπακέλα

Βρισκόμαστε στην Ηλιούπολη Αττικής. Το φιλμ ξεκινά με τη μαθητική παρέλαση κατά τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου.

Βλέπουμε να παρελαύνουν κορίτσια κι έπειτα τα αγόρια ενώ στο βάθος διακρίνουμε τον κόσμο που παρακολουθεί.

Η παρέλαση συνεχίζεται με λίγο μικρότερα παιδιά και πίσω τους ξεχωρίζει μια μπάντα να παίζει μουσική.

Ακολουθεί ένα γκρουπ κοριτσιών με σχολικές μπλε σχολές ενώ τον φακό κλέβει ένα μικρό αγοράκι που είναι ντυμένο προσκοπάκι και στέκεται στην άκρη του δρόμου.

Τα πλάνα συνεχίζονται με μια μπάντα, μ’ ένα σχολείο κοριτσιών που ακολουθείται από μικρότερα κοριτσάκια ντυμένα με στολές προσκόπων.

Το φιλμ κλείνει με ένα ακόμα σχολείο με τα κορίτσια και τα αγόρια αντίστοιχα ενώ την σειρά τους έχουν τα μικρά αγόρια προσκοπάκια.


Δείτε περισσότερα γι' αυτό το φιλμ:

http://www.aylonfilmarchives.com/aylon/dl/el/item.html?id=2294

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube για περισσότερα παλιά φιλμ από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

https://www.youtube.com/channel/UCRJv70kZPMU8ctHMZvGf_ZQ

Προβλήθηκε 618 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...

''ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ'' - Ιωαννέτα (Ιωάννα) Δημουλή (Υποψήφια Περιφ. Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα  Με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής  Γιώργο Ιωακειμίδη)

Είναι πλέον πασιφανές ότι το ισχύον θεσμικό πλαίσιο που αφορά την Περιφέρεια, είναι ένα άκρως ασφυκτικό πλαίσιο και πλήρως στοχευμένο στην άμεση υποστήριξη και εφαρμογή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της κεντρικής κυβέρνησης, που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση.