Καισαριανή: Ασθενοφόρο με 4 άτομα τούμπαρε σε χαράδρα

Στα πέριξ 05 Οκτωβρίου 2024

Τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή της Καισαριανής, όπου ανετράπη ασθενοφόρο.

Η ανατροπή του ασθενοφόρου σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (05.10.2024) λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου επί της Λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως κοντά στο νεκροταφείο της Καισαριανής.

Το ιδιωτικό ασθενοφόρο, σύμφωνα με πληροφορίες τούμπαρε σε χαράδρα ρεματιάς. Μέσα ήταν 4 άτομα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και 2 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για απεγκλωβισμό και διάσωση.


Πυροσβέστες και αστυνομικοί απεγκλώβισαν μία γυναίκα, ενώ και οι υπόλοιποι τρεις μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. 

Το ασθενοφόρο είχε κατεύθυνση την Αθήνα και επέβαιναν δυο άτομα πλήρωμα και μια ασθενής που μεταφερόταν σε νοσοκομείο. Κινούμενο στην Εθνικής Αντιστάσεως, εξετράπη της πορείας του και έπεσε δεξιά στη ρεματιά. 

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 5474 φορές

''Ρίξαμε τα τείχη για τους αθλητές μας''  Βραβεύσεις Αθλητών Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης 2026

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου πραγματοποίησαν την Κυριακή 1 Μαρτίου 2026, την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των αθλητών, προπονητών καθώς και όλων όσων συνέβαλαν για τις νίκες και τις διακρίσεις που πέτυχαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2025.

Η νέα διοικητική δομή του Δήμου Αλίμου: Οι αντιδήμαρχοι, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι και οι αρμοδιότητες

Με στόχο την αποτελεσματική λειτουργία της πόλης και την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη, ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, προχώρησε στον ορισμό της νέας ομάδας διοίκησης.