Κακοκαιρία: Εικόνες καταστροφής στον Άλιμο - Διαλύθηκε πρόσοψη πολυκατοικίας και άνδρας ανέβηκε στον ''ουρανό'' αυτοκινήτου

Στα πέριξ 25 Δεκεμβρίου 2025

Απίστευτες εικόνες άφησε πίσω της η νεροποντή που έπληξε τον Άλιμο, την παραμονή των Χριστουγέννων. Εκτός από τους πλημμυρισμένους δρόμους, η κακοκαιρία διέλυσε πρόσοψη πολυκατοικίας στην οδό Λυσικράτους. 

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά. Ο όγκος του νερού την ώρα της κακοκαιρίας ήταν μεγάλος, με αποτέλεσμα αυτό να περάσει πάνω από την πρόσοψη της πολυκατοικίας στον Άλιμο και να τη γκρεμίσει!

Οι κάτοικοι λένε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που πλημμυρίζει η γειτονιά τους, ωστόσο τέτοιες ζημιές δεν έχουν προκληθεί ξανά. 

Την ίδια ώρα, ένας οδηγός, πάλι στον Άλιμο, έχει καταγραφεί από κάμερα, να είναι ανεβασμένος στην οροφή ενός αυτοκινήτου, την στιγμή της μεγάλης νεροποντής. 

Φοβούμενος ότι θα πλημμυρίσουν τα πάντα, ο άνθρωπος ανέβηκε στο αυτοκίνητο, την ώρα που τεράστιος όγκος νερού έπεφτε ασταμάτητα… 

Σύμφωνα με το Meteo μεγάλα ύψη βροχής καταγράφηκαν στα δυτικά και την Αττική την παραμονή των Χριστουγέννων.

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 4009 φορές

Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: ''Καρφώθηκε'' με κλεμμένο αυτοκίνητο σε 4 παρκαρισμένα οχήματα και συνελήφθη

Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια