Διαβάζουμε σήμερα στα social media το Δελτίο Τύπου του Δημάρχου Ηλιούπολης


ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ « Χ. ΤΟΥΡΑΜΑΝΟΓΛΟΥ»

Ο παιδίατρος Χ. Τουραμάνογλου υπηρέτησε το λειτούργημά του στην Ηλιούπολη και στον Υμηττό. Με τη διαθήκη του συνέστησε κληροδότημα αποτελούμενο από δύο καταστήματα τα έσοδα από τα ενοίκια των οποίων μοιράζονται ισόποσα στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς στους πρώτους μαθητές της τελευταίας τάξης κάθε Λυκείου της Ηλιούπολης και του Υμηττού, ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση, αρκεί να διαμένουν με την οικογένειά τους για δέκα συνεχή χρόνια στην Ηλιούπολη ή στον Υμηττό. Η τελετή απονομής των βραβείων “Χ. Τουραμάνογλου” σε όσους αποφοίτησαν πρώτοι από τα Λύκεια Ηλιούπολης το σχολικό έτος 2019-2020, έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ηλιούπολης, με αυστηρή τήρηση των μέτρων προφύλαξης.


24/12/2020

Γιώργος Χατζηδάκης,

Δήμαρχος Ηλιούπολης


Να ενημερώσουμε το γραφείο τύπου του Δήμου ότι ''άργησε'' λίγο στην ενημέρωση... 

Είχαμε ήδη ενημερωθεί από την Κυρία Σκλαβενίτη (Αντιδήμαρχος) από το facebook (εδώ) για το γεγονός αυτό με πλήρες φωτογραφικό υλικό.(16.12.2020)


Κάλλιο αργά παρά ποτέ... Θα μπορούσατε να το στείλετε όταν μερικά από τα παιδιά αυτά είχαν αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο...

Βεβαίως το Δελτίο Τύπου το διαβάζουμε μόνο στο facebook του κ. Δημάρχου (εδώ) και όχι στο facebook του Δήμου Ηλιούπολης (εδώ) ή στην επίσημη ιστοσελίδα (εδώ).

Κάποτε θα μπουν και εδώ μην βιάζεστε, όπως έλεγε και ο παππούς μου ''γιαβάς γιαβάς''...

Καλές γιορτές...

Τ.Δ.Π.

Προβλήθηκε 305 φορές

Ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων που εμείς σαν ''ανύπαρκτο διαδικτυακό'' μέσο είχε κάνει θέματα...

Με χαρά είδαμε ότι στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο (08.04.2021), δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης έθεσαν ερωτήματα για θέματα που σαν μέσο είχαμε κάνει προβάλει ζητώντας απαντήσεις