Καλλιθέα: Ένοπλη ληστεία σε διαγνωστικό κέντρο

Στα πέριξ 23 Απριλίου 2024

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα σε διαγνωστικό κέντρο, που βρίσκεται επί της Θησέως στην Καλλιθέα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Τρίτης (23.04.2024) ένας άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του μπήκε στο διαγνωστικό κέντρο στην Καλλιθέα και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τους υπαλλήλους, αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό από τα ταμεία και έφυγε.

Σε εξέλιξη είναι έρευνα της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη..

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 1353 φορές

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια